FOTOGALERIE Noul prefect de Argeș, Cristian Soare, a fost instalat în funcție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Soare este, oficial, noul prefect de Argeș. Acesta a depus, sâmbătă, jurământul, alături de noul subprefect, Gheorghe Marin, în prezența reprezentanților administrației publice locale și a ministrului Culturii, Mircea Diaconu.

Liberalul Cristian Soare, noul prefect de Argeș numit de guvernul Ponta, a fost instalat, sâmbătă în funcție.

Evenimentul a avut loc în sala mare a Consiliului Județean Argeș în prezența ministrului culturii, Mircea Diaconu, dar și a directorilor de deconcentrate, a conducerii Consiliului Județean Argeș sau a colegilor din partidul din care Cristian Soare și-a dat demisia pentru a ocupa funcția temporară de prefect.

image

Click pe poze pentru a vedea galeria foto de la învestire!

Soare a preluat ștafeta de la înaintașul său, Ciprian Berevoianu, care a stat în fruntea Prefecturii Argeș mai puțin de o lună.

De asemenea, la depunerea jurământului noului prefect, dar și a subprefectului Gheorghe Marin (PSD) a fost prezent și Gheorghe Davidescu.

"Ca prefect, voi pune în aplicare principalele preocupări ale Guvernului. Voi apela la dialogul social, la dialogul cu mediul de afaceri. În ultimii 15 ani am activat în administrația publică și sper ca experiența acumulată să-mi folosească pentru a pune în practică programele de guvernare", a spus Cristian Soare imediat după ce a depus jurământul.

Subprefectul Gheorghe Marin, care a venit în locul lui Ion Cârstoiu, a declarat:

Îmi voi pune în slujba funcției de subprefect experiența acumulată pentru a performa. Sunt convins că vom reuși ce ne-am propus, pentru că am încredere în această echipă", a spus Gheorghe Marin.

Fostul subprefect Ion Cârstoiu a fost numit inspector guvernamental, iar fostul prefect Ciprian Berevoianu se va întoarce la ITM Argeș, ca funcționar.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite