Noua directoare a DSP Argeş, speriată de reorganizarea din sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorina Honţaru
Sorina Honţaru

Sorina Honţaru a venit pe scaunul de director cu gândul de a continua activităţile începute de colega Anca Alexandrescu. În plus, Honţaru se teme că responsabilitatea reorganizării DSP va pica pe umerii săi.

Medicul specialist de medicină generală, Sorina Honţaru a venit la şefia Direcţiei de Sănătate Publică Argeş la începutul acestei luni, preluând atribuţiile lăsate de izbelişte de fosta şefă Anca Alexandrescu, cercetată într-un dosar de corupţie.

Noua directoare are o experienţă de 11 ani la DSP, unde, un an şi jumătate a fost director medical. În plus, Sorina Honţaru este doctor în medicină şi lector la Universitatea din Piteşti, specializarea Asistenţă Medicală.

Înainte de a veni în Argeş, doctoriţa a profesat la Spitalul Numărul 1 din Craiova.

Primele gânduri cu care medicul a venit pe scaunul de director au fost acelea de a continua activităţile începute de colega Anca Alexandrescu. În plus, Honţaru se teme că responsabilitatea reorganizării DSP va pica pe umerii săi.

"Aşteptăm reorganizarea direcţiei, care cu siguranţă nu va fi un lucru uşor. Să sperăm că nu vor fi tăiate posturi de pe listă", ne-a spus noua directoare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite