Noi cursuri sub sigla AOA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Asociația Oamenilor de Afaceri  Argeș lansează două noi cursuri: unul de formator și altul de  inspector resurse umane.


Primul dintre cursuri, cel de “Formator “ va avea o durată de 60 de ore, va fi susținut de lectori specializați cu vastă experiență in domeniu și se va finaliza cu examen de absolvire. La finalul cursului se vor elibera certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Educației și Ministerul Muncii.
Certificatul e absolvire conferă toate competențele legale pentru a preda cursuri de formare în cadrul unor cursuri de Formare de Formatori și orice alte cursuri de formare continuă, de calificare, inițiere, perfecționare, specializare sau altele, pentru toate domeniile de activitate și nivelurile de calificare la care lucrează formatorul.

 Cel de-al doilea curs este pentru  “Inspector Resurse Umane" (specializare).
Având în vedere că,  referitor la REVISAL (REGISTRUL ELECTRONIC DE EVIDENȚĂ A SALARIAȚILOR),  s-a emis o HOTARARE DE GUVERN (PROIECT) în care se specifică foarte precis urmatoarele: “completarea și transmiterea registrului se fac de către una sau mai multe persoane …care dețin calificare/specializare/perfecționare în domeniul resurselor umane și cunostinte de operare a calculatorului la nivel de utilizator”, venim in sprijinul celor interesați,  cu acest curs,.

Informa'ii suplimentare și înscrieri la tel/fax: 0248/219299, sau e-mail: office@aoaarges.ro; consultanta@aoaarges.ro.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite