Ninsoarea de azi-noapte a bulversat traficul auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai greu s-a circulat pe bulevardul Eroilor
Cel mai greu s-a circulat pe bulevardul Eroilor

Pe strada Eroilor, ca, de altfel, în toata zona centală, s-a circulat bară la bară.  Cu 15 -20 de kilometri la oră, atât cât au permis condiţiile de trafic, şoferilor le-a luat cel puţin o ora ca s-ajungă dintr-un capăt al oraşului în celălalt.


 Mai bine de 10 ore a nins mărunt la Piteşti. Nu s-a strâns decât un strat de vreo 15 centimetri de zapada, suficient, însa, pentru a da peste cap circulatia pe princuipalele artere.

“Mi-a luat 15 minute ca sa urc B-dul Erolilor care n-are decât un kilometru!”, Marin Diaconu, şofer. Lucrătorii Administraţiei Domeniului Public (ADP) Piteşti au aruncat de aseară antiderapant pe străzi, dar degeaba!

„Am iesit încă de aseară cu uitilajele dar peste antiderapantul nostru a căzut alta zăpadă, şi tot aşa, ceea ce a făcut să se circule greu. Important e că n-au fost blocaje”, spune Doru Iliescu, directorul ADP Piteşti care precizează că  în acest moment există un stoc de 700 de tone material antiderapant, suficient pentru deszăpezirea strazilor Piteştiului  timp de 10 zile. 

“N-am avea probleme cu antiderapantul chiar dacă până la Crăciun ar ninge continuu. Astăzi vom mai primi 100 de tone de sare ceea ce înseamnă alte 400 de tone de antiderapant şi am mai dat comanda pentru înca de doua ori pe atât. ” explica Directorul ADP.


DN73D blocat aproape o oră

 Mai rău a fost la ieşirea din Piteşti. În această dimineaţă, la ora 07.30 traficul rutier pe DN73D era întrerupt între Mioveni si Piteşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate doua autovehicule, un autotren si un autoturism. Din fericire nu au fost victime. Cauza probabilă accidentului a fost neadaptarea vitezei la carosabilul acoperit cu zăpada. Traficul a fost reluat după mai puţin de o oră.




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite