Nicoleta Gafencu şi-a deschis propria agenţie de modeling la 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Gafencu este constănţeancă,dar stabilită la Piteşti, unde îşi „hrăneşte afacerea” din frumuseţile argeşenece. Le caută, le învaţă tot ce se poate despre modeling, iar unele dintre ele ajung celebre.


Este singura fată din ţară care la vârsta de 16 ani şi-a făcut propria afacere în domeniul modelingului. Cu doar doi ani înainte, atunci când a fost descoperită ea înţăşi ca model, Nicoleta era reticemtă chiar şi la ideea de a urca pe un podium de prezentare.


Odată ce i-a intrat în sânge acest domeniu, Nicoleta nu s-a mai putut desprinde şi acum este managerul agenţiei N&G Nico Models din Piteşti. Ea se ocupă de modele, fie că sunt fete sau ăieţi, de cinci sau de 25 de ani. 


Este şi acum solicitată ca model
Nicoleta nu mai face prezentări decât extrem de rar, acum se ocupă să descopere alte talente în modeling. La ultimul mare eveniment naţional, Bucureşti fashion Week, pe lângă figura frumoasă pe care au făcut-o fetele ei, Nicoleta a fost ea însăşi „ofertată” să urce pe podium. „Am refuzat, desigur, pentru că nu mă mai ocup de asta, decât în mod excepţional şi, în plus, îmi place enorm ceea ce fac acum. Vreau să faca ceastă activitate cât mai bine, nu mai este timp pentru altecva”, spune Nicoleta.


A fi model nu înseamnă să fii perfectă
Nicoleta a învăţat pe propia ei piele că pentru a fi un bun model e nevoie de mult mai mult decât frumuseţe. Când ea a început activitatea ca model avea doar 14 ani şi nu avea deloc îndredere în ea. Se considera mai puţin frumoasă decât alte fete şi nu se vedea vreodată pe un podium de prezentare. „Eram un copil şi nu mă vedeam făcând asta, credeam că sunt alte fete mult mai frumoase ca mine. În scurt timp am învăţat că pe lângă frumuseţe este nevoie de multă încredere în tine şi de o atitudine portivită. Multe fete sunt foarte frumoase, dar nu ştiu să prezinte o ţinută, să-i scoată în evidenţă calităţile”, spune Nicoleta. Deşi era un copil, a avut norocul de a fi susţinută de către mama ei. „Ea mi-a dat întotdeauan încredere şi m-a sfătuit, m-a ascultat, chiar am putut să-i spun orice. Şi acum îmi este cea mai dragă fiinţă şi nu ştiu cum să-i multumesc îndeajuns pentru ceea ce face pentru mine”, spune Nicoleta.


Băieţi, e luată!
Nicoleta este împlinită pe plan profesional, este independentă financiar la o vârstă foarte fragedă, iar pe plan personal abia acum îşi face planuri. Băiatul ideal l-a găsit şi este „exact aşa cum şi l-a dorit”, spune fata. Pe viitor, pe plan personal se gândeşte la o familie, şi-ar dori vreo trei copiii, fără să fixeze un termen pentru aceste planuri. Peste câţiva ani nu se vede făcând altceva decât ceea ce face acum, numai că vrea săa jungă mult mai sus, să organizeze evenimente de modă cât mai importante şi mai multe, chiar începând de anula cesta.

Profil:
Data şi locul naşterii: 10,01,1987, Constanţa
Studii: Liceul Phoenix, din Bucureşti , doi ani de cursuri şi pregătire pe modeling.
Experienţă: de la 15 ani este implicată în domeniul modelingului
Stare civilă: necăsătorită


Ce-i place: Mâncarea făcută de mama, ciorbele de acasă. Îi place să organizeze evenimente, să fie implicată în lumea modelingului.
Ce nu-i place: persoanele neserioase, care nu-şi asumă responsabilitatea şi nu gândesc înainte de a vorbi sau de a afce un lucru.


De ce te ocupi tu acum, mai exact?
Acum mă ocup de propria mea genţie de modeling pe care o am de când aveam 16 ani. Eu selectez fetele, eu le învăţ şi merg cu ele pe la diverse evenimente şi prezentări. Desigur că sunt ajutată.
Cine te-a descoperit ca model ?
Am fost găsită de către Petre Văceanu, cel cu care acum lucrez. Aveam cam 14 ani şi el a insistat vreo doiuă luni să mă convingă, deşi  eu respingeam ideea la început. Nu mă consideram suficient de frumoasă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite