Nanny McPhee la cinema

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Film şi spectacol la teatru. Aceasta este propunerea pe care v-o facem pentru petrecerea timpului liber în acest sfârşit de săptămână.

Nanny McPhee la cinema
Nanny McPhee, bona care “îmblânzeşte” copiii revine pe marile ecrane într-o nouă poveste. De data aceasta dădaca va avea grijă de cei trei copii ai doamnei Green care este epăşită de situaţie când se trezeşte pe cap cu doi nepoţi extrem de răsfăţaţi. Bona McPhee se va folosi şi de această dată de puterile ei magice pentru a-i tempera pe copiii obraznici. Filmul rulează sâmbătă la Cinema City, la orele 19.15 şi 21.30. Preţul unui bilet costă între 13 şi 16 lei.

Fuego revine pe scenă


Iubitorii de muzică pot petrece seara de duminică luând parte la un eveniment deosebit. Fuego revine pe scena Teatrului “Alexandru Davila” din Piteşti şi vă invită să-i fiţi alături la spectacolul “Ce faci astă seară, Tu?”. Veţi avea ocazia să ascultaţi unele dintre cele mai cunoscute piese ale artistului, dar şi cele mai noi. Evenimentul, realizat de artist, va avea loc la ora 18.00, în Sala Mare, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite