NU abuzului - DA drepturilor copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Argeş – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş şi Asociaţia Sprijin pentru Viaţă va organiza joi un eveniment dedicat Zilei Mondiale de Prevenire a Abuzului Asupra Copilului şi Zilei Internaţională a Drepturilor Copilului. 

Seminarul cu tema “NU abuzului  - DA drepturilor copilului ” se adresează tuturor specialistilor implicaţi în acţiuni ce privesc protecţia drepturilor copilului, aşistenţa socială şi medicală a acestuia. Evenimentul marchează Ziua Mondială de Prevenire a Abuzului Asupra Copilului – 19 noiembrie şi Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului - noiembrie.

Scopul seminarului este acela de a informa cu privire la problematica copilului din România în general şi de a se constitui ca un semnal pentru autorităţile române în ceea ce priveşte implicarea în acest domeniu. Seminarul se înscrie în seria de evenimente pe care Consiliul Judeţean Argeş - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Asociaţia Sprijin Pentru Viaţă le organizează pentru informarea şi educarea publicului din România în legatură cu prevenirea tuturor formelor de abuz asupra copilului precum şi cunoaşterea drepturilor fundamentale ale acestora. În acest sens, în cadrul seminarului vor fi prezentate lucrări dintr-o arie largă de preocupări legate de domeniul protectiei copilului.

Seminarul este împărţit în două etape : etapa I  se adresează specialiştilor şi persoanelor direct implicate în protecţia copilului. Etapa II se adresează cu precadere copilului. Aici vor fi  organizate diferite concursuri care vor fi premiate.  Specialiştii vor primi diplome de participare, material informative, însoţite de c.d.-ul cu lucrările prezentate.

Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Consiliului Judeţean Argeş începând cu ora 8.45. Printre invitaţise numără şi Dana Săvuică .

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite