NUNTA SĂPTĂMÂNII Cosmin a cerut-o pe Mihaela de soţie la o nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin şi Mihaela s-au cunoscut în urmă cu şapte ani
Cosmin şi Mihaela s-au cunoscut în urmă cu şapte ani

Cosmin şi Mihaela Pavel sunt tineri, frumoşi şi îndrăgostiţi. Povestea lor de dragoste a fost oficializată în prezenţa rudelor şi prietenilor, iar petrecerea a avut loc acolo unde s-au cunoscut, cu şapte ani în urmă.

Cosmin (27 de ani) şi Mihaela (24) s-au cunoscut în urmă cu şapte ani în clubul Laguna, din centrul Piteştiului, printr-o prietenă comună. Fiecare venise pentru o noapte de distracţie şi nici prin cap nu le-a trecut că vor deveni, în 2011, soţ şi soţie.

image

„M-a cerut de nevastă la o nuntă. Stăteam aşa de vorbă şi mi-a zis ce ar fi să ne căsătorim şi noi”, îşi aminteşte, emoţionată, frumoasa mireasă.

„E femeia potrivită pentru mine, mă înţelege, mă sprijină, mă iubeşte”, îşi laudă Cosmin jumătatea.

După ceremonia de la starea civilă şi slujba de la biserică, mirii au ales să-şi sărbătorească prima zi de familie chiar acolo unde s-au cunoscut, pentru că, între timp, clubul a fost transformat în restaurant.

Peste 150 de rude şi prieteni au petrecut până târziu în noapte în cinstea tinerilor însurăţei, iar cea care a prins buchetul a fost chiar fata care le-a făcut cunoştinţă.



Ai fost mireasă sau mire, în aceste zile? Vrei să împărtăşeşti şi cu ceilalţi această bucurie? Trimite-ne un mail pe adresa pitesti@adevarul.ro, în care să ne spui povestea ta de iubire. Nu uita să ataşezi şi câteva fotografii, ca să vadă toată lumea cât de frumoşi aţi fost, iar noi vom publica în ADS Piteşti, la rubrica NUNTA SĂPTĂMÂNII.

image
Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite