UPDATE A murit decapitată de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din oraşul Ştefăneşti şi-a pus capăt zilelor în această dimineaţă. Maria Ivan, de 45 de ani a murit după ce a fost călcată de tren, roţile acestuia decapitându-o pur şi simplu.

UPDATE 5 iulie, ora 10.15 Decapitată de tren

O femeie din oraşul Ştefăneşti şi-a pus capăt zilelor ieri dimineaţă. Nimeni nu ştie care sunt motivele care au determinat-o pe Maria Ivan, de 45 de ani din localitate să recurgă la acest gest. Probabil că supărările adunate în suflet nu i-au dat pace şi au determinat-o să meargă la calea ferată din satul Valea Mare, acolo unde şi-a pus capul pe şine, în aşteptarea trenului. A murit decapitată, mecanicul locomotive nereuşind să oprească trenul în timp util.


Anchetatorii sosiţi la faţa locului au găsit printre lucrurile victimei un ceas, semn că aştepta venirea trenului şi un album cu poze de familie. În fotografii apăreau copiii femeii, două fete şi un băiat cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani.


“Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului, ocazi cu care nu există suspiciuni cu privire la faptul că femeia s-a sinucis. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru efectuarea necropsiei”, a declarat comisarul şef Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.


Se pare că motivele care ar fi împins-o pe femeie să facă acest gest ar fi lipsa unui venit în familie, soţul său terminând perioada în care primea indemnizaţie de şomaj după ce a rămas fără serviciu.


 „Am vrut să o strig, să o opresc şi ea a continuat mersul pe linie. M-am gândit că vrea să se sinucidă pentru că mai mergea, mai stătea, se uita. Am stat şi la poartă la mine să văd dacă se întoarce înapoi. Ştiu că are două fete şi un băiat. Bărbatul ei a fost în şomaj şi l-a terminat”, spunea Tudora Manu, o vecină de-a victimei.


Sinucideri după acelaşi tipar

Un alt accident asemănător a avut loc în luna mai când un bărbat de 55 de ani din Piteşti şi-a pus capul pe şinele de cale ferată în oraşul Ştefăneşti, fiind decapitat de tren. Bărbatul a lăsat un bilet de adio în care cerea iertare rudelor pentru gest şi dorea ca trupul să-i fie incinerat şi aruncat pe Valea Suliţei, aproape de locul în care a fost îngropat cel mai bun prieten

4 iulie, ora 11.30

O echipă de criminalişti a sosit la faţa locului pentru a cerceta împrejurările în care femeia s-a sinucis. Printre lucrurile pe care femeia le avea la ea când a murit, anchetatorii au găsit şi un album cu fotografii de familie.


Încă nu se cunosc motivele pentru care aceasta şi-a pus capăt zilelor.

Vom reveni cu detalii!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite