UPDATE Tentativă de jaf la o bancă din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incident la o bancă din centrul Piteştiului. Un bărbat a intrat în această dimineaţă în sediul filialei BRD de pe strada Sfânta Vineri cu faţa acoperită şi a avut o altercaţie cu agentul de pază al unităţii.

ora 12.28 Poliţia vine cu lămuriri

"În jurul orelor 10.30 , în incinta agenţiei bancare a pătruns un bărbat îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră cu glugă care-i acoperea parţial faţa . Acesta s-a îndreptat către agentul de pază , fără să i se adreseze lui sau  funcţionarilor băncii în vreun fel. Întrucât atitudinea şi modul în care era îmbrăcat au trezit suspiciuni agentului de pază , l-a îndepărtat din sediul băncii, suspectul îndepărtîndu-se fără a reacţiona .  


Ulterior, personalul agenţiei bancare a acţionat butonul de panică şi a sesizat poliţia. Nu au fost  pretinse ori sustrase valori, nu s-au exercitat acte de violenţă asupra persoanelor aflate în sediul agenţiei bancare ori agentului de pază şi nu au fost etalate sau folosite arme sau alte obiecte care ar fi putut folosi drept arme. Cercetările continuă pentru lămurirea  cu exactitate a situaţiei de fapt.", precizează reprezentantul Poliţiei.   
   

ora 11.40  O angajată a apăsat butonul de panică

Speriată, una dintre angajatele băncii a apăsat butonul de panică, iar bărbatul a fugit. Reprezentanţii firmei de pază au anunţat poliţia, iar oamenii legii au început cercetările.


“Se fac cercetări. O persoană cu faţa acoperită a intrat în bancă, a împins agentul de pază, după care a fugit. Nu a ameninţat angajaţii şi nu a apucat să fure nimic. Una dintre angajate a apăsat butonul de panică şi firma de pază a anunţat poliţia”, a declarat agent Laura Folea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş.


Poliţiştii au organizat filtre în trafic pentru că au informaţia că bărbatul ar fi fugit cu o maşină. Cercetările continuă pentru identificarea acestuia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite