Pitesti: Motociclistul ucis a fost înmormântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Motociclistul ucis a fost înmormântat
Pitesti: Motociclistul ucis a fost înmormântat

Tânărul motociclist din Piteşti, mort sâmbătă seara, în accident, a fost, ieri după-amiază, condus pe ultimul drum. Părinţii lui i-au văzut pentru ultima oară chipul gingaş. Au rămas cu durerea din suflet şi cu amintirile!

Sute de oameni au ţinut să-i aducă un ultim omagiu lui Mihai Vochină, în vârstă de 20 de ani, student la Universitatea de Stat din Piteşti.

Mai citeşte:
Şoferiţa vinovată de moartea motociclistului nu a venit la înmormântare
50 de motociclişti i-au adus un ultim omagiu lui Mihai
Iubita motociclistului a leşinat

Băiatul a decedat din cauza unei şoferiţe care a virat la stânga fără să se asigure. Mihai conducea motocicleta şi, pe şa, în spate, se afla prietenul lui, Alexandru Fulger,  în vârstă de 27 de ani, din Mioveni.

Din faţă i-a ieşit un autoturism Logan, condus de Viorica Maria Burtea, în vârstă de 39 de ani, din comuna Miceşti, care i-a tăiat calea. Totul a fost din scurt şi în fracţiune de secundă s-a produs impactul. Mihai şi Alexandru au murit pe loc.

„Iubitu, te iubesc, iubitu!”
Strada din faţa blocului unde locuia Mihai, în cartierul Găvana, era, ieri, neîncăpătoare. Aleea era plină cu flori şi coroane. Prietenii vărsau lacrimi amare.

Iubita lui, Antonia, abia se mai putea ţine pe picioare. Era plânsă şi slăbită. Plângea şi spunea continuu printre suspine: „De ce, iubitu, mă laşi? Nu vrei să rămâi lângă mine? Iubitu, te iubesc, iubitu!”.

Părinţii lui Mihai sunt distruşi de durere. Şi-au pierdut singurul lor copil, fiinţa pe care o adoră.

„Mami, rămâi acasă...Nu pleca, frumuseţea mea!”, spunea biata femeie. Tatăl băiatului suferea în tăcerea. Îşi privea copilul în sicriu, nu şi-a luat ochii de la el. Pe braţe îşi ţinea soţia. Alături de părinţi au fost şi colegii lor de la serviciu. Femeia lucrează la Poliţia Comunitară Piteşti, iar tatăl, este ofiţer în cadrul armatei.

„Flori i-au adus cei care îl iubesc, nu cea care i-a luat viaţa”
Peste 50 de motocilişti l-a condus pe ultimul drum.

„Îl stiam pe Mihai foarte bine. Pot spune că tot timpul îl vedeam cu zâmbetul pe buze. Tristeţea nu exista pentru el. În locul lui putea fi oricare dintre noi, motocicliştii. Şoferii nu ne iau în seamă. Consideră că noi nu avem aceleaşi drepturi ca şi ei”, ne-a spus unul dintre motociclişti, Alin Ghenciu.

Cu motoarele, farurile şi claxoanele pornite, aşa au stat motocicliştii parcaţi în faţa blocului lui Mihai până când cortegiul funerar a plecat către cimitir.


Şoferiţa vinovată de producerea tragediei, Viorica Maria Burtea, nu a venit la părinţii îndureraţi să-şi prezinte condoleanţele, dar nici nu a trimis vreo coroană de flori.

„L-a omorât din cauza neatenţiei şi nu o interesează. Probabil se bucură pentru că a scăpat ea cu viaţă...Mihai nu avea nevoie de florile ei. Flori i-au adus cei care îl iubesc, nu cea care i-a luat viaţa”, ne-a spus Ionuţ, unul dintre prietenii băiatului.

„Motocicleta a costat 7.000 de euro”
Cel care trebuia să-i devină cumnat, Dragoş Bărăscu spune că Mihai iubea viaţa şi îi plăcea să se simtă liber, de aceea şi-a cumpărat motocicletă.

„El şi sora mea se înţelegeau foarte bine. Aveau planuri de viitor împreună. Mihai şi-a trăit cei 20 de ani, cât alţii în 40 de ani”, ne-a spus Dragoş.

Un prieten, Alexandru, ne-a spus că de când era în liceu, Mihai visa să-şi cumpere motocicleta.

„Acum trei luni, parcă, mi-a spus că visul i s-a împlinit. Părinţii lui au reuşit să-i cumpere motor, cum spunea el. A costat în jur de 7.000 de euro şi era foarte fericit. Când îl sunam, în întrebam ce face astăzi, şi-mi spunea «mă plimb cu motorul», parcă şi acum îl aud.”

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact împrejurarea în care a avut loc teribilul accident. Momentan, nu s-a stabilit cât avea la bord autoturismul Logan sau cu cât circula motociclistul. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite