Moş Nicolae vine mai devreme, la Euromall şi Jupiter City

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Nicolae - foto arhivă
Moş Nicolae - foto arhivă

Duminică, la ora 16.00, la Euromall, copiii sunt aşteptaţi la un spectacol de păpuşi, muzică şi dans. Amfitrioni vor fi Andra şi Răzvan, iar invitate speciale sunt Zâna Nuieluşă şi Spiriduşul Acadea.

Micuţii din Piteşti vor avea un weekend plin de cadouri. Special pentru ei, vor fi organizate petreceri de la care nu vor lipsi Moş Nicolae şi darurile sale.

Duminică, la ora 16.00, la Euromall, copiii sunt aşteptaţi la un spectacol de păpuşi, muzică şi dans. Amfitrioni vor fi Andra şi Răzvan, iar invitate speciale sunt Zâna Nuieluşă şi Spiriduşul Acadea. Organizatorii promit cadouri dulci pentru toţi copiii.

În aceeaşi zi, la Jupiter City se va desfăşura „Cupa Moş Nicolae la şah şi table”, la care sunt aşteptaţi pasionaţi de toate vârstele ale acestor sporturi. Desigur că aceia care se vor dovedi cei mai buni vor fi premiaţi.

În plus, copiii sunt invitaţi să-i scrie lui Moş Crăciun şi să pună scrisorile în urna special amenajată în interiorul galeriei comeriale. Tema scrisorii va trebui să fie “Cardul Jupiter Extra pe tărâmul jucăriilor”, iar cei mici vor enumera cadourile pe care le vor de Crăciun. Cele mai ingenioase scrisori vor fi premiate pe 18 decembrie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite