Piteşti: Mobilier la mâna a doua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Mobilier la mâna a doua
Piteşti: Mobilier la mâna a doua

Pentru că au buzunarele mult mai goale, piteştenii cumpără mobilă folosită Vreţi mobilă ieftină? Se poate, dar respectvele produse nu sunt pentru pretenţioşi. Nu este vorba de piese de mobilier noi, ci deja folosite de alţii şi aduse spre vânzare într-un magazin de la Bascov.

Mobilier complet pentru orice încăpere
În magazinul de mobilier adus din Austria se găsesc de toate. De la paturi, saltele, scaune, canapele, mese, până la seturi întregi pentru bucătărie, dormitor, living şi terasă. Unele dintre piese sunt aproape noi. Altele sunt mai uzate. Chiar şi acestea sunt căutate, mai ales de oameni care au nevoie de câte un sifonier sau nişte scaune pentru vreo gospodărie de la ţară. „Am venit să caut o masă pentru bucătăria de la ţară şi un raft. Nu-mi trebuie ceva pretenţios, ci ieftin, dar în stare bună. Sper să găsesc aici şi să mî încadrez în trei milione”, spune Elena Davidescu din Costeşti. Un alt client a venit doar să se uite, fără a avea intenţia de a cumpăra pe loc. „ Am venit să mă uit de un şifonier, să văd dacă îmi place ceva. Am văzut câteva care mi-au plăcut, dar am să mai revin să văd ce mai aduc”, declară Marian Pricop, 53 de ani, din Piteşti.
Toate sunt ieftine, nu toate sunt şi bune
Pentru un dormitor complet, cu pat dublu, şifonier şi două comode, preţul este de 1100  de lei, iar pntru o bucătărie, costurile sunt tot în jurul a 1000 de lei. Depinde şi de materiale. Există şi piese din lemn masiv, foarte grele, dar care se vând bine. Bineînţeles că este important şi gradul de uzură am respectivelor corpuri de mobilă. „Am avut şi modele mai pretenţioase. S-au vândut destul de bine. Acum avem câteva biblioteci, dar sunt foarte mari şi grele. Sunt incomode, dar foarte frumoase”, spune Loredana Achim, vânzătoare în acet magazin. Aici nu se găsesc doar piese de mobilier. Cumpărătorii care vor un set mai special de cafea sau caută o vază mai deosebită, pot căuta în sectorul special amenajat pentru aşa ceva. „vem unori sticlărie şi elemente pentru decor foarte frumoase, cu modele speciale. Acum însă trebuie să mai aducem marfă”, adaugă vânzătoarea. O vază din ceramică se dă cu 10 lei, iar un set de ceşti pentru cafea costă tot cam atât. În general, preţurile din acest magazin pornesc de la 10 lei şi ajung până la 2000, în cazul seturilor complete de mobilier.

Casetă: La magazinul Mobexpert, preţurile pentru piese de mobilier din colecţiile noi, sunt mult prea ridicate pentru buzunarul piteşeanului cu venituri medii. Un caun de bucătărie costă mai bine de 350 de lei, un şifonier poate ajunge şi la 4300 de lei, iar un bufet cu ptaru uşi pentru dinning, urcă până la 1.959 lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite