Piteşti: UPDATE: Adrian Mititelu, audiat în calitate de martor în dosarul lui Solomon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu, ieşind din sediul DNA Piteşti
Adrian Mititelu, ieşind din sediul DNA Piteşti

Adrian Mititelu, patronul clubului de fotbal Universitatea Craiova, este audiat, de mai bine de două ore, în calitate de martor, în dosarul în care Antonie solomon este arestat. Alături de Mititelu, în faţa procurorilor se mai află şi secretara lui Solomon şi fostul viceprimar al Craiovei.

Au trecut două ore de când patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, este audiat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Piteşti.

Acesta are calitatea de martor în dosaraul privind eliberarea autorizaţiei de construcţie a hipermarketului PIC de la Craiova, patronat de Cornel Penescu.

În urmă cu câteva minute a ieşit din sediul DNA Piteşti avocatul lui Cornel Penescu, Bogdan Păun, care a spus că înăuntru dau socoteală, în faţa procurorilor, secretara lui Antonie Solomon, primarul de la Craiova, arestat în urmă cu o săptămână pentru luare de mită de la Cornel Penescu, fostul viceprimar al Craiovei, Gheorghe Nedelescu şi Adrian Mititelu.

Avocatul Bogdan Păun, apărătorul lui Cornel Penescu, a declarat: “Au fost audiate mai multe părţi, printre care şi domnul Mititelu, care are calitatea de martor. Eu fiind apărătorul lui Cornel Penescu, trebuia să asist la declaraţii. Audierile de astăzi au legătură cu eliberarea autorizaţiei de construcţie a hipermarketului PIC, patronat de clientul meu. „

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite