Miting aviatic la Aerodromul Geamăna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Duţă, instructor de paraşutism, în timpul unui antrenament
Marius Duţă, instructor de paraşutism, în timpul unui antrenament

Aeroclubul României organizează Sâmbătă 15 Mai 2010, începând cu ora 11.00,un miting aviatic la Aeroclubul Teritorial Piteşti - Aerodrom Geamăna.

Programul de zbor va avea durata de aproximativ o oră şi jumătate şi va include acrobaţie aeriană cu avioane şi planoare, zboruri demonstrative cu
aeronave ultrauşoare motorizate, balon cu aer cald, salturi cu paraşuta.

Evenimentul este prilejuit  de aniversarea a 60 ani de la înfiinţarea Aeroclubului "Henri Coandă" Piteşti, unitate teritorială a Aeroclubului României.

Accesul publicului va fi liber.

Demonstraţia se va desfăşura cu participarea membrilor "Hawks of Romania", precum şi a componenţilor Loturilor Judeţene şi Naţionale de Zbor cu Motor,
Planor şi Paraşutism.

Aeroclubul României, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastucturii, are 17 aerodroame teritoriale în întreaga ţară, este unitate de pregătire şi perfecţionare a personalului aeronautic civil, precum şi structură sportivă de performanţă cu profil aeronautic. De asemenea, este organizaţie de pregătire autorizată pentru obţinerea unor categorii de calificări aeronautice şi are atribuţiuni în domeniul certificării /autorizării anumitor categorii de tehnică aeronautică.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite