Miss asociația de proprietari este din Găvana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu 9,55 puncte, asociația 197 a fost desemntă drept cea mai bine gospodărită din întreg Piteștiul. Vineri, cu prilejul manifestărilor dedicate Zilelor Miunicipiului Pitești,  miss asociația de proprietari va primi 3000 de lei și tot în aceeași zi vor fi acordate și premiile pentru câștigătoarele din fiecare cartier.


Concursul “Cea mai frumoasă si cea mai curată asociație de proprietari din municipiul Pitești”, lansat  de municipalitate în luna martie, și-a desemat câștigătoarele. Din cele 182 de concurente s-a ales cea mai cea: asociația 197 de la blocul E8 din Gavana care a, după evaluare, a acumulat 9,55 puncte.

“În stabilirea punctajului s-a ținut cont de spațiul verde aferent blocului, adică de  flori, arbuști, gazon, gard viu, toaletare arbori,  dar și de curățenia în jurul blocului fie că a fost vorba de alei, de spații verzi,  de terenuri de joacă sau de punctele de colectare a deșeurilor. S-au mai avut în vedere fațada imobilului, starea terasei și a subsolului și aspectul căilor de acces în bloc dar și de  felul în care  s-au prezentat casa scării, boxele, ușile, cutiile  poștale sau avizierele.”, a declarat Iosiv Cerbureanu, secretarul general al Primăriei Pitești.

 “Cred că meritam să câștigăm pentru că, la noi, totul arată ca la carte, de la intrarea în bloc până la acoperis.  Iarba e cosită cu motocositoarea asociației, gardul viu e tuns,  acoperișul reparat, clădirea e termoizolată, plățile  la zi,  n-avem probleme de niciun fel.”, spune  Ion Zamfir, președintele  asociației 197 de la blocul E8 din Găvana.

 Vineri va avea loc și festivitatea de premiere a concursului iar câștigătoarea va primi premiul cel mare: 3000 de lei.

 „Cu banii câștigați cred că vom cumpăra o foarfecă electrică pentru tuns gardul viu  și vom mai face ceva investiții în bloc”, spune  administratorul.
Premii și pentru câștigătoarele “de cartier”

 Juriul concursului a stabilit și către cine vor merge, vineri,  premiile pentru cea mai frumoasă și îngrijită asociație din fiecare cartier. La această categorie, câștigătoare au fost desemnate  asociațiile: Dorobanților 10 de la blocul 49 din Craiovei, Paul de la blocul H4 din Razboieni, Speranța de la blocurile P2, P3 din Tudor Vladimirescu, ABC din Nord (blocul 2), Ghiocelul (bloc B24) din Găvana, Tibi de la blocul D30 din Popa Șapca, D24 din Exercitiu, Floare de Colt de la blocul B17 din Banat, ASO 6 de la blocul 6 din Trivale, B28 din Prundu și Căminul de la blocul D6a din Centru. Fiecare dintre cele 11 câștigătoare “de cartier” va primi câte 2000 de lei.

În concurs au putut intra doar asociațiile de proprietari sau locatari care nu înregistrau, la momentul înscrierii, restanțe mai vechi de 30 de zile către furnizorii de utilități.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite