Miss World România 2011 a fost aleasă la Piteşti. Cea mai frumoasă româncă este o tânără de 21 de ani din Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai frumoasă femeie din România a fost desemnată sâmbătă seara, la Piteşti. Concursul Miss World România 2011 a fost organizat în oraşul natal al câştigătoarei de anul trecut, Lavinia Postolache, aceasta predând coroniţa mai departe câştigătoarei ediţiei de anul acesta.

Titlul de Miss World România 2011 i-a revenit Alexandrei Stănescu, de 21 de ani. Competiţia a fost una acerbă, în finală calificându-se 30 de tinere alese pe sprânceană din întreaga ţară, însă Alexandra Stănescu s-a remarcat în faţa juriului.

Fetele au defilat în rochii de seară, creaţii ale unor designer cunoscuţi, dar şi în costume de baie, lăsând să se întrevadă formele bine întreţinute. După o deliberare extraordinar de grea, pentru că toate fetele meritau să câştige, membrii juriului au luat în cele din urmă o decizie.

“Mă simt extreme de  bine. Deocamdată nu realizez ce se întâmplă, dar probabil că mă voi linişti şi mă voi bucura cu adevărat de acest moment.Mă voi pregăti cât pot de bine şi promit că nu vă voi dezamăgi”, a spus tânăra imediat după ce a primit coroniţa de miss.

Noua deţinătoare a titlului de cea mai frumoasă femeie din România va reprezenta ţara noastră luna viitoare la cea de-a 61-a ediţie a concursului Miss World de la Londra. Peste 120 de tinere frumoase se luptă pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume.

Sâmbătă seară, la Piteşti alte două tinere au câştigat titlul de Miss Global şi Miss Intercontinental.




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite