Miss Pensionara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai curajoase doamne de vârsta a treia din Mioveni au participat aseară la un concurs inedit ce avea ca premiu titlul de “Miss Pensionara”.

Aflat la cea de-a treia ediţie, concursul de frumuseţe destinat doamnelor trecute de 50 de ani a reunit cicni gospodine care au vrut să demonstreze că frumuseţea nu are vârstă.

Participantele au fost supuse la trei probe speciale: una de cultură generală, prezentarea unui costum popular şi defilarea pe podium îmbrăcate în rochie de seară. Toate participantele au reuşit să surprindă în mod plăcut juriul şi publicul la aceste probe, dovedind că reprezintă cu mândrie portul popular argeşean şi tradiţiile străvechi, dar dacă ocazia o cere, pot fi foarte elegante şi într-o rochie de seară. Premiul special al juriului i-a revenit Elenei Dobrogeanu, de 71 ani.

Reprezentanţii mass-media au oferit un premiu Alexandrei Ciuciu, de 59 de ani, iar Miss Popularitate a fost aleasă Bolosina Preda, de 75 ani. Titlul de Miss Tradiţie i-a revenit Mariei Iliescu, de 60 de ani, iar Miss Eleganta şi Miss Pensionara a fost desemnată Maria Stan, de 59 de ani. Câştigătoarele au primit din partea Primăriei Mioveni o excursie. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite