Minoră oligofrenă susţine că a fost violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânără violată (foto Arhivă)
Tânără violată (foto Arhivă)

O tânără de 16 ani din comuna Ştefan cel Mare susţine că a fost victima unui viol. Cristina Ionela C. S-a întânit luni cu o femeie din comună şi i-a povestit ele întâmplate, femeia anunând poliţia.

O echipă de anchetatori s-a deplasat în comună şi a încercat să stea de vorbă cu victima. Comunicarea cu aceasta s-a realizat cu dificultate, fata suferind de oligofrenie. Cu greu, tânăra le-a povestit poliţiştilor că  luni dimineaţă a fost acostată de un tânăr care a condus-o cu un scuter până într-o pădure de la marginea comunei Mozăceni şi profitând de faptul că fata nu se poate apăra, a întreţinut relaţii sexuale cu ea.

 În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul care a întreţinut relaţii sexuale cu fata este Ionel Grozavu, de 32 de ani, din comuna Slobozia.

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş, unde a fost examinată ginecologic şi i s-au recoltat probe biologice, medicul ginecolog stabilind că nu prezintă semne de violenţă.

Medicul legist va fi cel care va face lumină în acest caz, în urma examniării urmând să stabilească dacă fata a fost violată sau nu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite