Piteşti: Milioane de beculeţe vor lumina municipiul, de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Milioane de beculeţe vor lumina municipiul, de sărbători
Piteşti: Milioane de beculeţe vor lumina municipiul, de sărbători

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au început deja în Piteşti. Muncitorii de la ADP lucrează în fiecare noapte pentru a împodobi oraşul cu ghirlande şi ornamente luminoase.   


Spiritul sărbătorilor de iarnă începe să se facă simţit în Piteşti cu mult timp înainte de Crăciun. Angajaţii ADP şi ai Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, au început să împodobească oraşul în haine de sărbătoare.

Milioane de beculeţe şi ghirlande  ne vor lumina străzile în această iarnă. În curând, bannerele electorale şi publicitare, care atârnă din stâlp în stâlp, vor fi înlocuite cu steluţe, globuleţe, brăduţi şi lalele luminoase. Toate acestea pentru ca municipiul să fie cât mai frumos în luna decembrie.

Nu s-au cheltuit bani pe ghirlande noi

Profitând de vremea frumoasă din ultimele zile, au fost demarate lucrările de montare a ornamentelor pentru Crăciun, aceastea fiind efectuate numai noaptea, pentru ca traficul să nu fie îngreunat şi să nu existe riscul producerii unui accident.

 “Am început deja să le montăm pe cele existente pe stoc. Încercăm să ne mişcăm cât mai repede să nu ne prindă vremea rea. Deocamdată le folosim pe cele de anul trecut şi după ce acelea sunt instalate, vedem dacă mai este nevoie să cumpărăm altele. În mod normal le folosim de la an la an ca să cumpărăm mai puţin“, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică.

De ziua nationala, orasul se va aprinde

La 1 decembrie, ca în fiecare an, oraşul va străluci în lumini multicorole. Piteştenii sunt de părere că împodobirea străzilor îi apropie de spiritul sărbătorilor. “E ceva frumos, mi-a plăcut în anii trecuţi, a fost deosebit. Mi se aprinde o flacără în suflet când le privesc. Şi anul acesta o să fie împodibit oraşul la fel de frumos”, crede Gheorghe Baltă, de 49 de ani din Piteşti. 


 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite