Mihaela Diana Frătoaica- ofițer bancar îndrăgostit de dansurile de societate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 31 de ani, o carieră strălucită, o familie de invidiat, dar nu și-a uitat niciodată pasiunea pentru dansurile de societate.



PROFIL.
Născută: 17.01.1979, București.
Studii: Facultatea de Management și Marketing Pitești, Master Management, Facultatea de Drept, student, anul I.
Experiență: 4 ani director transporturi, 5 ani ofițer bancar.
Stare civilă: Casătorită, o fetiță.

.


După 4 ani de muncă în transporturi, Mihaela Frătoaica s-a decis să schimbe domeniul de activitate și astfel a ajuns ofițer bancar, meserie care îi place și care îi dă satisfacția că îi poate ajuta pe oameni. În tot acest timp, ori de câte ori are ocazia pe la evenimentele mondene, demonstrează ca este o dansatoare înăscută. “De mică îmi plăcea să dansez și astfel, părinții mei m-au înscris la cursuri de specialitate. Este o perioadă de care îmi amintesc cu mare plăcere, însă imediat ce am terminat liceul și am intrat la facultate am fost nevoită să renunț, pentru că trebuia să studiez. Am suferit puțin atunci, însă voi rămâne cu această pasiune pentru dans toată viața. Din câte îmi dau seama și  fiica mea Ioana, adoră să danseze. Are doar patru ani și, deja, se vede în ring pe ritmuri de tango, salsa, cha-cha. ”, povestește, ușor nostalgică, Mihaela.
 
Și-a cunoscut soțul la un curs de resuscitare

Când vine vorba de soțul ei, chipul Mihaelei se luminează brusc și spune că, deși, îl știa de mai multă vreme, nu se gândea, că într-o zi, va deveni doamna Frătoaica. Nu o deranjează, deloc faptul că medicul, în calitate de manager al Spitalului Județean și consilier local, este mereu în centrul atenției, ba din contră  este foarte mândră de acesta. “L-am cunoscut pe soțul meu când m-am înscris la un curs de resuscitare, dar nu mă gândeam că vom avea o relație atât de frumoasă. În același timp, e destul de complicat să fii soție de medic și politician. Ești mult mai expus, ai mult mai puțin timp pentru tine, spitalul este o mare responsabilitate, unde nu ai voie să greșești nici măcar o secundă. După o zi grea, îmi place să găsesc diverse modalități ca să-l fac să uite de stres și cel mai bun mod să uite de probleme este grădinăritul. Ne-am mutat de curând la casă, cu ceva sacrificii, dar ne simțim mai relaxați”. După un an de relație, Mihaela a fost condusă la altar, la o mănăstire din Cotmeana, acolo unde obișnuiau să meargă amandoi, încă dinainte de a forma un cuplu. Răutăcioșii ar spune că diferența de vârstă de 22 de ani dintre ei ar fi prea mare, dar Mihaela spune că acest lucru nu o deranjează deloc, dimpotrivă. “Este un bărbat înțelept, ne completăm reciproc, mă sfătuiește și mă susține în tot ceea ce fac”, explică Mihaela.


Întrebări și răspunsuri?

În afară de dans ce alte pasiuni mai aveți?

Sunt pasionată de limbile străine. 8 ani am studiat in particular engleza și franceza, germana am învățat-o în familie, pentru că mama e de etnie germană, iar acum învățam la serviciu italiana. 

Cum vă petreceți timpul liber?

Depinde de cât timp avem la dispoziție. Dacă acesta este scurt aleg să îngrijesc florile din grădină sau să gătesc ceva, dacă avem mai mult, deși rar se întâmplă, plecăm la munte.

Ce-i place?

Îmi plac călătoriile la munte, iar vara să lenevesc pe plajă, la soare. Îmi place, deasemenea, să petrec cât mai mult timp cu fiica mea.

Ce nu-i place?
 Nu-mi place lașitatea, urăsc minciuna, prefer adevărul oricât de dureros ar fi și nu-mi place bârfa răutăciasă. 




 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite