Meniu special de Paşte pentru deţinuţii de la Colibaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cozonacul nu a lipsit nici de pe masa deţinuţilor
Cozonacul nu a lipsit nici de pe masa deţinuţilor

Persoanele private de libertate de la Penitenciarul Colibaşi s-au bucurat de un meniu special în prima zi de Paşte. Bucătarii le-au pregătit deţinuţilor bucate alese, alături de ouă roşii şi cozonac.

Învierea Domnului este o sărbătoare specială şi pentru cei care nu se pot bucura de libertate.

La Penitenciarul Colibaşi, în prima zi de Paşte, deţinuţii au mâncat bucate tradiţionale, printre care s-au numărat ouăle roşii şi cozonacul. 

Iată cum a arătat meniul persoanelor private de libertate de la Colibaşi:

 •NORMA  I - prânz:

Ciorbă de văcuţă
Piure cu cârnaţi şi sos, murături, ou roşu, cozonac
- seara: Macaroane cu brânză
 
• NORMA II - prânz:

Ciorbă de văcuţă
Piure cu carne şi sos, ou roşu, cozonac 
- seara: Macaroane cu brânză

 •NORMA III - prânz: 

Ciorbă de legume
Mâncare de cartofi cu carne de porc, ou roşu, măr
- seara:
Budincă de macaroane cu telemea.
Mâncare de fasole verde

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite