Membrii USL Argeș ies joi în stradă, în cadrul unui miting autorizat la care sunt așteptate 2000 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Social Liberală Argeș organizează joi, 19 ianuarie, de la ora 16.00 un miting de protest în Pitești, în semn de solidaritate cu argeșeni care au ieșit patru seri la rând în stradă pentru a-și face auzite nemulțumirile.

Mitingul va avea loc pe traseul Teatrul “Al. Davila – Piața Vasile Milea” și va fi o manifestare pașnică, la care sunt invitați să participe “toți cei care au ceva de spus cu privire la viitorul acestei țări, toți cei care vor ca România să revină pe harta democrației europene, în care drepturile omului sunt respectate și cetățeanul nu este considerat a fi ”vierme”, ”incult” sau ”ciumpalac” doar pentru că își permite dreptul la libera exprimare”, așa cum se precizează în comunicatul de presă emis de USL Argeș.

Inspectoratul de Jandarmi Argeș va asigura măsuri de ordine la adunarea publică, ce a fost autrizată de o comisie care s-a întrunit miercuri la Primăria Pitești, pentru intervalul orar 16.00 – 20.00.

Reprezentanții USL Argeș speră ca la acest miting de solidaritate să li se alăture 2000 de persoane. Oamenii de ordine vor purta ca semn distinctiv banderole roșii pe mâna stângă. Șoferii trebuie să știe că parcarea mașinilor în Piața Vasile Milea este interzisă joi, între rele 14.00 – 23.00.

Jandarmii recomandă protestatarilor să respecte traseul și recomandările făcute de organizatori şi organele de ordine. “Este strict interzisă participarea la miting a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Atragem atenţia că este interzis ca persoane sau grupuri de persoane care nu au legatură cu adunările publice organizate să se infiltreze în rândul demonstranților, cu scopul de a tulbura normala desfășurare a acestora.

Este interzis societăţilor comerciale din centrul municipiului Piteşti să comercializeze băuturi alcoolice în data de 19 ianuarie, între orele 13.00 - 20.00”, se precizează într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Jandarmi Argeș.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite