Piteşti: Urmărit general din Mehedinţi, prins în Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş au reuşit să încătuşeze un mehedinţean dat în urmărire generală, pentru înşelăciune. Dumitru Radion Hoară, în vârstă de 33 de ani, din oraşul Strehaia, a fost prins în timp ce încerca să încheie mai multe contracte de leasing în calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale ce îşi are sediul î

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, subinspectorul Radu Robert, mehedinţeanul se sustrăgea cercetărilor într-un dosar penal, precum şi de la executarea unei pedepse de trei ani pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, cu un prejudiciu de 160.000 lei. Dumitru Radion Hoară era dat în urmărire general încă de la începutul anului 2008.

A emis file CEC fără acoperire
Dumitru Radion Hoară este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune având consecinţe deosebit de grave, potrivit subinepctorului Radu Robert. Potrivit datelor de la dosar, anul trecut, Hoară, în calitate de reprezentant al unei societăţie comerciale cu sediul în Craiova, a achiziţionat de la o societate cu sediul din localitatea argeşeană bascov, patru camioane ce ţeavă în valoare de aproximativ 255.000 lei, pentru care a emis două file CEC, file ce au fost respinse pe motiv că nu erau bani disponibili în cont. “Din probele administrate la dosar rezultă că societatea pe care o reprezenta inculpatul se afla în incidenţă bancar, iar mărfurile achiziţionate de la partea vătămată din Bascov au fost comercializate către o firmă din Strehaia şi alte două societăţi din Craiova, sub preţul de achiziţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. Dumitru Radion Hoară a fost introdus în arestul IPJ, fiind cercetat în continuare în dosarul instrumentat de poliţiştii argeşeni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite