Doctorul sportivilor, Dragoş Şerb, pe locul doi în topul medicilor cu care Piteştiul se mândreşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Dragoș Șerb, director medical al Spitalului Județean Argeș
Dr. Dragoș Șerb, director medical al Spitalului Județean Argeș

În toată cariera sa, doctorul a tratat sute de argeşeni cu probleme ale oaselor şi articulaţiilor, devenind unul dintre cele mai apreciate cadre medicale din Argeş.

Cititorii pitesti.adevarul.ro, împreună cu juriul de specialitate au decis ca medalia de argint în topul medicilor cu care Piteştiul se mândreşte să o primească doctorul Dragoş Şerb, ortopedul care a fost fundaş central în echipa de fotbal „Aripi Piteşti”.

În anul 1982, în timpul unui meci contra echipei FC Olt, Dragoş Şerb a suferit o fractură de gleznă. Incidentul l-a marcat atât de tare încât nu a mai putut continua să joace fotbal după recuperare. Cursul vieţii i s-a schimbat complet, după cum spune:

„Am stat o lună şi jumătate cu piciorul în ghips. După recuperare, am încercat să mai joc, dar am simţit dureri la gleznă şi am decis că e mai bine pentru sănătatea mea să mă las de fotbal”, poveşteşte doctorul Dragoş Şerb. Nu s-a dat bătut, însă.

În 1995, la doi ani după ce a depus jurământul lui Hipocrate, Şerb a devenit medicul echipei FC Argeş.

„Mingea, terenul, gheata, toate au fost prima mea dragoste. După ce am suferit accidentul m-am îndreptat către medinică, în speranţa că voi reuşi să le împac pe amândouă. Şi aşa a fost”, spune directorul medical al Spitalului Judeţean din Piteşti.

În toată cariera sa, doctorul a tratat sute de argeşeni cu probleme ale oaselor şi articulaţiilor, devenind unul dintre cele mai apreciate cadre medicale din Argeş


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite