Meci de fotbal feminin pentru strângere de fonduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alice&Tunes jocă la Sala Sporturilor cu VIP-uri şi glorii de la FC Argeş. Sub titulatura „O provocare feminină", la Sala Sporturilor din Piteşti, va avea loc un meci demonstrativ cu scop caritabil.

Vor juca echipe formate din fetele de la echipa de fotbal feminine Fc Alice&Tunes, şi foste glorii de la FC Argeş şi vIP_uri locale, directori de instituţii, persoane din administraţia locală. Invitaţi de onoare: Tudor Pendiuc, primarul  Piteştiului şi  Ionuţ Lupescu, Director General al federaţiei Române de Fotbal.

Cele 17 "luptătoare" de pe terenul de fotbal

Sunt tinere, frumoase şi iubesc fotbalul. Cele 17 jucătoare de la FC Alice & Tunes, echipa de fotbal feminin a Piteştiului activează în liga întâi, formaţia afiind înfiinţată la 24 august 2008, de către Ion Tunaru, antrenorul şi preşedintele clubului sportiv Alice & Tunes. "Am văzut cum băieţii care se antrenau la mine mi-i tot luau alţii pe la alte cluburi şi atunci m-am gândit să înfiinţez o secţie de fete, pentru că pe ele n-o să mi le ia nimeni", spune, cu zâmbetul pe buze, Ion Tunaru.

Joacă pentru a se salva

În această seară fetele joacă pentru a strange fonduri care să le ajute să se meţină în Liga Naţională de Fotbal Feminin.  Evenimentul are loc în această seară seară, cu începere de la ora 18.00, iar scopul acţiunii este acela de a strânge fonduri. Banii vor fi folosiţi pentru susţinerea echipei în Liga Naţională de Fotbal Feminin, iar 25% din banii adunaţi vor merge către o fundaţie de caritate locală. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Piteşti, Federaţiei Române de Fotbal şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Argeş.

Iată programul evenimentului:

Ora 18:00- sportivii se vor prezenta la vestiare pentru echipare.

Ora 18:30-deschiderea propriu-zisă a evenimentului (prezentare sponsori, echipe,

tragerea la sorţi a componenţei echipelor)

La ora 19.00 încep meciurile efective

La 20:30 se vor juca Semifinale şi finala

La 21:30- încep concursuri de îndemânare  cu mingea, premiere, tombola (cu tricourile jucătoarelor  jucătorilor şi VIP-urilor).

La ora 22:30 - Petrecerea de după eveniment.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite