Măsurați-vă, gratuit, tensiunea și glicemia!!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de ieri și până pe 31 august, Muntenia Medical Hospital şi Primãria Municipiului Piteşti derulează o acțiune de informare medicală prin care se doreşte ca piteștenii sã conştientizeze cã vizita periodicã la medic este necesarã


Chiar în fața Primăriei, lângă fântâna muzicală, a fost montat un cort dotat cu aer condiționat, în care cei înteresați își pot măsura, gratuit, greutatea, glicemia și  tensiunea arterială.

“Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10 și 18.00, iar între orele 11.00 și 14.00, aici se va afla și un medic. Piteștenii pot beneficia de un consult medical și pot primi recomadări și sfaturi utile, mai ales pentru această perioadă când se anunță un nou val de căldură. De precizat că acțiunea noastră nu vizează trimiterea oamenilor către Muntenia Medical Hospital, însă cei interesați pot primi taloane de reducere pentru consultaţii, analize medicale, radiologie şi imagisticã.”, spune  Liviu Constantin, director de marketig Muntenia Medical Hospital.

30 de piteșteni pe oră, la deschidere

Ieri, în prima oră de la instalarea cortului în Piața Primăriei, la fiecare două minute un piteștean și-a măsurat, aici, glicemia și tensiunea arterială.

“Nu–mi mai făcusem asemenea măsurători din 2008 și am constatat că nu stau chiar așa bine cum credeam. Glicemia mi-a ieșit cam mare, 140, și va trebui să iau măsuri după cum mi s-a recomandat. Mi se pare o idee extraordinară că poți să-ți verifici sănătatea în mod gratuit, mai ales că e și la îndemână. Ca mine sunt mulți care lasă sănătatea la urmă, iar de astfel de ocazii e bine să profiți.”, a mărturisit Elena Drăghici, 47 de ani. 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite