Maşini înzăpezite, drumuri blocate şi copaci căzuţi. Vezi ce dezastru a făcut iarna pe drumurile argeşene!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna a închis mai multe drumuri naţionale, judeţene şi comunale din Argeş, în ultimele 24 de ore. Zăpada şi vântul puternic au fost motivele pentru care traficul a fost întrerupt sau îngreunat în mai multe zone.

Iarna a închis mai multe drumuri în Argeş, în ultimele 24 de ore.

Conform Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, şi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti circulaţia este întreruptă, din cauza înrăutăţirii condiţiilor meteo: precipitaţii abundente, viscol la sol şi vizibilitate redusă.

Un drum judeţean, blocat şi la această oră

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş anunţă că traficul a fost oprit pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene, din cauza arborilor căzuţi sau a carosabilului alunecos:
- DN 7 Piteşti – Rm. Vâlcea - traficul a fost blocat în localităţile Morăreşti şi Cotmeana din cauza arborilor căzuţi, atât pe carosabil, cât şi pe un TIR. Au intervenit echipe de la Drumuri Naţionale şi Serviciile Voluntare Morăreşti şi Cotmeana. Începând de miercuri, ora 18.00, Poliţia Rutieră a luat măsura de închidere a drumului, pentru un interval de 2 ore, în vederea fluidizării traficului. La această oră, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă.

- DN 73C Piteşti – Braşov, traficul a fost întrerupt în localităţile Valea Mare Pravăţ, Dragoslavele, Rucăr, Dâmbovicioara din cauza derapajului autovehiculelor echipate necorespunzător. S-a intervenit cu material antiderapant. La această oră, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă.

- DN 65A Piteşti – Roşiori de Vede, a fost întrerupt pe raza comunei Ungheni, unde o ambulanţă a rămas blocată - a intervenit SVSU Ungheni.

Trafic rutier blocat între Negraşi şi Mozăceni

- DJ 659 Piteşti – Ştefan cel Mare a fost blocat între localităţile Rociu şi Slobozia, iar în zonă erau aproximativ 15 autoturisme. S-a acţionat cu 2 utilaje aparţinând DJ Argeş şi 2 utilaje SVSU.

- Slobozia şi Mozăceni - Au intervenit : un echipaj cu o autospecială pentru descarcerare grea aparţinând ISU Argeş cu 8 subofiţeri, 2 autospeciale de jandarmi cu 1 ofiţer si 30 subofiţeri precum si echipaje ale poliţiei. La ora raportării, traficul rutier este blocat între Negraşi şi Mozăceni. În zonă se află înzăpezite aproximativ 8 autoturisme, şoferii refuzând să-şi abandoneze vehiculele.

- DJ 508 Teiu – Furduiesti a fost blocat în localitatea Teiu, în zonă au fost 4 autoturisme blocat. A acţionat SVSU Teiu.  La această oră, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă.

- DJ 703B Morăreşti – Săpunari  a fost întrerupt în localitatea Morăreşti, 3 autoturisme au fost blocate - au intervenit utilaje aparţinând Drumurilor Judeţene. Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto să se intereseze de starea drumurilor de pe traseul pe care urmează să-l parcurgă şi să-şi pregătească autovehiculul pentru drum (plinul de combustibil, lopată, sac cu nisip, etc.).

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite