Pitesti: Masajul terapeutic, ajutor pentru piteştenii ocupaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Masajul terapeutic, ajutor pentru piteştenii ocupaţi
Pitesti: Masajul terapeutic, ajutor pentru piteştenii ocupaţi

Agitaţia urbană şi programul de muncă câteodată dificil îi fac pe piteştenii să meargă pentru relaxare la saloanele de masaj terapeutic. Masajul poate fi, de altfel, şi o soluţie şi pentru cei cu probleme medicale.

Plăcut şi reconfortant, relaxant şi energizant, câteodată recomandat pentru vindecarea unor boli, masajul constituie un balsam atât pentru cei care au o viaţă stresantă.
„Masajul este un mijloc de prelucrare a părţilor moi ale corpului. Prin mijloace simple, masajul urmăreşte să echilibreze şi să armonizeze fiinţa umană, fiind o metodă naturistă de vindecare. Piteştenii apelează în număr tot mai mare la serviciile noastre, ale maseurilor. Masajul terapeutic poate reprezenta un tratament de vindecare în: boli nervoase, afecţiuni ale inimii, anemie musculară, afecţiuni articulare şi reumatice,  afecţiuni ale rinichilor, nevralgii sau cefalee“, afirmă Gabriel Enăchescu, un reflexoterapeut piteştean.

Serviciile saloanele de masaj din Piteşti au început să fie tot mai des solicitate. După o zi tensionată, mulţi preferă să se destindă apelând la şedinţele de masaj. „Mă duc săptămânal la un salon de masaj. Îl găsesc foarte revigorant. Lucrez în general la birou şi şi stau mai toată ziua pe scaun, alegându-mă cu dureri de spate. Masajul mă ajută să mă destind şi capăt forţe proaspete necesare pentru o nouă săptămână de muncă.”, spune Elena Dobrin, o contabilă în vârstă de 40 de ani.

Şedinţe la preţuri rezonabile
Şedinţele de masaj se petrec în general în saloane de specialitate, acompaniate de muzică de relaxare, beţişoare parfumate şi uleiuri specifice. Cu toate acestea, poţi chema masorul şi acasă. „La salonul meu de masaj vin, în medie, 5-6  clienţi pe zi. Preţul unei şedinţe de masaj este de 25-30 de lei şi durează aproximativ 60 - 70 de minute“, spune Maria Furtună, patroana salonului de masaj Biotonic Vortex.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite