De 8 Martie, o tânără a primit cadou un bebeluş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăta mămică are o fetiţă despre care spune că este cel mai frumos cadou. Ziua Femeii are o altă semnificaţie anul acesta pentru o tânără piteşteancă. Aceasta a devenit mămică pentru prima dată, după ce a născut aseară o fetiţă de 3,06 kg.

O tânără piteşteancă se poate lăuda că a primit cel mai frumos cadou de 8 martie din viaţa sa. Ziua femeii are, de aseară, o semnificaţie aparte pentru tânără, după ce aceasta a devenit mămică. Maria Cristina Burtea, de 19 ani, a adus pe lume o fetiţă de trei kilograme şi şaizeci de grame, care a primit la naştere nota 9 din partea medicilor.


“Fetiţa s-a născut aseară, în jurul orei 22.10, şi are 3, 06 kilograme şi aproximativ 50 de centimetri lungime. A primit la naştere nota 9, dar e de 10!”, glumeau asistentele în această dimineaţă.


Părinţii îşi doreau băieţel

Proaspăta mămică, nerăbdătoare să-şi revadă fetiţa şi să o strângă în braţe, ne-a povestit că şi-a dorit foarte mult acest copil, deşi a apărut pe neaşteptate, fără ca părinţii să plănuiască să-l aibă atât de curând. Părinţii şi-ar fi dorit să aibă un băieţel, dar sunt foarte bucuroşi că au adus pe lume o fetiţă frumoasă şi sănătoasă.


 “Ştiam dinainte că am fetiţă, dar nu credeam. Mi-aş fi dorit băiat, aşa aş fi vrut până să rămân însărcinată. Şi tatăl ei tot băiat ar fi vrut. Dacă tot a fost trimis de Dumnezeu am zis că e bine venit şi orice ar fi, numai sănătos să fie. Am văzut-o câteva minute, mi-a dat-o doctorul după ce am născut-o  şi astăzi sper să o văd din nou. Taică-so a văzut-o mai bine şi zice că seamănă cu el. E mândria lui că are fată. Este cel mai frumos cadou de 8 martie pe care l-am primit până acum”, ne-a spus tânăra mămică.


Sarcina a fost dificilă
Aceasta a avut parte de o sarcină dificlă, cu complicaţii care au apărut pe parcurs, însă în cele din urmă a reuşit să o ducă până la capăt şi să aducă un suflet pe lume. Naşterea a fost pe cale natural, iar travaliul a durat câteva ore, după cum ne-a povestit mămica.


” Am avut o sarcină foarte grea de la început. Am avut dureri, unele probleme, am fost şi internată, dar a fost bine. Naşterea a fost grea pentru că este primul copil pentru mine. La început am avut dureri uşoare care s-au înteţit, iar după câteva ore bune am născut normal. Naşterea trebuia să fie pe 27 martie, dar am avut o surpriză şi am născut aseară, în jurul orei 22.00. A fost un cadou de 8 martie”, a povestit Maria Cristina Burtea.

Părinţii nu s-au hotărât încă la un nume pentru fetiţa lor, dar cel mai probabil vor opta pentru Elisa, acesta fiind preferat de tată.

Alţi trei copii aduşi pe lume de 8 martie
În această dimineaţă alte trei mămici erau programate să nască la spitalul Judeţean din Piteşti. Două dintre ele se aflau, la ora 10.00, în sala de operaţii pentru cezariană, iar cea de-a treia urma să aducă pe lume un bebeluş pe cale naturală. Toate trei au născut fără probleme, fiind foarte fericite pentru cadoul primit de Ziua Femeii, care astăzi, pentru ele, coincide cu Ziua Mamei.

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite