1 Martie sărbătorit după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia zilei de 1 Martie, Penitenciarul Colibaşi a organizat o serie de activităţi în care au fost implicate persoanele private de libertate.

Astfel, ieri, cinci deţinuţi în regim deschis au oferit mărţişoare doamnelor aflate în Centrul de bătrâni din Găvana. Obiectivul acestei activităţi a fost valorizarea, destinderea şi exersarea deprinderilor de socializare a persoanelor condamnate.
 
Tot ieri, femeile aflate în detenţie au urmărit un spectacol artistic cu tema „1 Martie”, prezentat de  Centrul de tip familial Găvana din Piteşti şi au primit mărţişoare de la copiii instituţionalizaţi.

Tinerii aflaţi în spatele gratiilor au oferit mărţişoare celor care au susţinut spectacolul. Întreg evenimentul a putut fi urmărit de toţi deţinuţii prin intermediul circuitului închis de televiziune al penitenciarului.

La sediul Penitenciarului Colibaşi va avea loc mâine o dezbatere cu tema „Semnificaţia Dragobetelor şi Mărţişorului-Poezie de dragoste”, în colaborare cu reprezentanţii Bibliotecii Judeţene Argeş. Deţinuţii vor afla, cu această ocazie, semnificaţia celor două sărbători româneşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite