GALERIE FOTO Marea înfulecare de la Topoloveni. Ponta, Daciana Sârbu şi Daniel Constantin au degustat magiunul şi zacusca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua porţilor deschise a adunat sute de invitaţi la fabrica de magiun de la Topoloveni. Oficialităţile prezente au lăsat ruşinea la o parte şi s-au pus pe degustat, lăudând cu patos magiunul, dulceaţa sau zacusca produse aici.

Magiunul de la Topoloveni nu mai are nevoie de nicio prezentare. Câştigător, doi ani la rând, al titlului "Superior Taste Award", acordat de Institutul Internaţional de Gust şi Calitate de la Bruxelles, dar şi aliment de bază al Casei Regale a României, din 2010, acesta a adunat, astăzi, la fabrica din Topoloveni sute de curioşi.

Printre ei, preşedintele PSD Victor Ponta, soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, dar şi preşedintele PC Daniel Constantin au degustat, cu gura până la urechi, bucatele gustoase şi 100% naturale, în cadrul Porţilor deschise.



Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc a dovedit că este fan al gogoşilor cu dulceaţă bio, la fel ca Victor Ponta.

image
image

Conservatorul Daniel Constantin a declarat că este consumator al magiunului de Topoloveni de ani buni.

image

Prefectul de Argeş, Gheorghe Davidescu a fost şi el încântat de produsele naturale puse la dispoziţie de organizatori.

image

Citiţi în "Adevărul" de mâine un reportaj despre porţile deschise de la fabrica de magiun, dulceaţă şi zacuscă din Topoloveni!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite