Piteşti: “Marea debarasare” e, de fapt, mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai puţini piteşteni scapă de electrocasnicele uzate
Tot mai puţini piteşteni scapă de electrocasnicele uzate

Campania de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, care se încheie astăzi, nu are succes în Piteşti. Ieri, doar un frigider şi  un aparat de radio au fost colectate de angajaţii Salubrităţii.

Ieri a început acţiunea de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice. Piteştenii au avut ocazia să aducă la ghenele de gunoi cele mai apropiate aparatura care nu le mai este folositoare. Numai că, în prima dintre cele două zile ale “Marii debarasări”, piteştenii nu s-au descotorosit decât de un frigider şi un aparat de radio vechi de dimensiuni mari, colectate din cartierele Trivale şi Războieni.

“N-au scos ei din case nici când era cald, dar apoi acum, pe vremea asta ploioasă. Cred că şi din cauza crizei s-a întâmplat asta. Pur şi simplu oamenii preferă să-şi repare aparatele uzate, nu să le arunce”, spune Romi Becheanu, directorul Salubrităţii piteştene.

Aşa că, mai mare cheltuiala decât rezultatele “Marii debarasări”. În plus, angajaţii salubrităţii cred că şi altul ar putea fi motivul pentru care aparatele nu sunt de găsit la ghene.

“Ne-o mai iau şi rromii înainte, să  ştiţi. Când ştiu că este campania asta, stau de pândă şi le colectează până ajungem noi”, spune Aurel Predoi, director tehnic la Salubritate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite