Maratonul Tineretului la Casa Studentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătoare la Casa de Cultură a Sudenţilor din Piteşti, cu ocazia Zilei Porţilor Deschise organizate de această instituţie cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului.

Casa Studentului, aşa cum este cunoscută de către Piteşteni, pune la dispoziţie mai multe cursuri şi activităţi pentru tineri. De la cursuri de dansuri de toate genurile, până la cursuri de muzică, cenacluri literare, cursuri de modeling , practicarea mai multor sporturi.


Pentru că se adreseaza studenţilor şi tinerilor în general şi preţurile pentru divrsele activităţi sunt extrem de accesibile. Se pot face cursuri de ate bo, dans sportiv, free style, break dance şi multe altele.


Piteştenii care au vrut să vadă felul în care se lucrează la Casa Studentului, cum sunt pregătite spectacolele, ce presupune organizarea unei prezemtîări de modă sau un curs de dans, au avut liber la vizitat. În cursul zilei de azi, instituţia a devenit neîncăpătoare. Scopul  a fost acela de a-i atrage pe tineri spre activităţile oferite de către această instituţie. Casa de Cultură organizedază şi un spectacol gratuit pentru piteşteni. Spectacolul va conţine recitaluri de muzică, dans, şi prezentări de modă.  


„Este Ziua Naţională  Tineretului şi am organizat  evenimentul Porţile Deschise astăzi pentru a-i atrage pe tineri spre activităţile noastre. Vrem să le arătăm oamenilor ce putem oferi”, a declarat directorul instituţiei, Dora Ion.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite