Mâine seară: Distracţie cu taraf şi tatuaje în cluburile piteştene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile piteştene îşi aşteaptă clienţii, sâmbăta aceasta, cu petreceri inedite. Aflaţi de aici unde vă distraţi în week-end.

Sâmbătă, Ziua Naţională a României va fi sărbătorită cu o mică întârziere, în Illusion Club (din incinta Euromall Piteşti). Aici, o muzică neobişnuită pentru o astfel de locaţie va răsuna până dimineaţa. Gândindu-se că nu există un mod mai bun de a-i sărbători pe români, decât prin muzica lor, organizatorii au pus la cale o petrecere cu taraf. Astfel că toţi participanţii vor avea ocazia să danseze până la epuizare pe muzică tradiţională românească.

Responsabilă cu atmosfera incendiară şi cu distracţia garantată va fi nimeni alta decât vedeta Cosmina Păsărin, care vă va servi băuturi până dimineaţa. Dacă vreţi să faceţi rezervări, puteţi suna la numărul de telefon 0733 938 453. Intrarea va fi de 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Tatuaje pentru cei majori

Distracţia din Club Cuba va fi un pic diferită, faţă de Illusion. În Cuba, se va organiza Tatoo Party, iar cei majori vor putea beneficia, bineînţeles, la solicitarea lor, şi de un tatuaj exact aşa cum şi-au dorit.

Concursul propriu zis se desfăşoară pe facebook, unde fiecare doritor este rugat să posteze o fotografie cu tatuajul dorit. Acela care va reuşi să adune cele mai multe aprecieri „Like” pe această pagină de internet va fi declarat învingător şi va beneficia de un tatuaj efectuat de un profesionist în domeniu. Cei care nu sunt majori, au nevoie de acordul părinţilor pentru a se „tuna”.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite