Mâine începe Salonul Auto de la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salonul auto  îşi deschide porţile joi şi-i aşteaptă pe iubitorii de cai putere la Euromall, până  duminică, 24 octombrie, cu modele unul şi unul şi tot felul de oferte tentante.

Audi,  Volkswagen, Seat,  Fiat, Alfa Romeo, Hyundai, Mitsubishi sau Mercedes-Benz sunt doar câteva dintre mărcile ce vor fi expuse, de mâine, la Salonului Auto de la Euromall.

“ Le aducem piteştenilor noul Fiat 500 Abarth, modelul cu care divizia de performanţă a constructorului italian  a debutat  în forţă la Geneva. Vizitatiorii vor mai putea admira,  printre altele, la standul nostru, modelele Alfa Romeo Julietta şi Fiat Bravo. Pentru toate modelele expuse avem o excelentă oferă de finanţare!”, a declarat Marius  Ivan , consilier vânzări Auto Palermo Piteşti.
 Deşi  traversăm o perioadă de criză resimţită şi pe piaţa auto, dealerii spun că participarea la astfel de saloane, încă le mai aduce clienţi în reprezentanţe.
“Oferim vizitatorilor , spre exemplu, posibilitatea să facă un drive test cu cel mai nou model Audi A1, noua maşină a producătorului german lansată de curând în România, automobilul special creat pentru aglomeraţiile urbane. Nu ne aşteptăm la încheierea unor contracte pe loc, pentru că în experienţa noastră de participare la astfel  de saloane, numai  de două ori am avut clienţi hotărâţi , pe durata evenimentului. În schimb, ne aşteptăm ca ulterior, potenţialii clienţi să treacă pe la sediul nostru.”, spune Cosmin Petrescu, director Euro Tehno Group, dealerul care vine la Salon şi cu mărcile Volkswagen şi Seat.

 Modele unul şi unul

“Mercedes-Benz Clasa C- dotat cu tehnologia BlueEfficiency, cu pachete de măsuri revoluţionare pentru optimizarea nivelurilor de consum şi emisii, Mitsubishi ASX- cel mai nou model de la Mitsubishi, crossover-ul compact cu  design seducător şi ţinută impunătoare, ce îmbină stilul modern al caroseriei cu echipările performante şi tehnologiile cu impact scăzut asupra mediului şi Hyundai ix35- al treilea model Hyundai consecutiv care a obtinut cinci stele la testul Euro NCAP, acestea  sunt modelele pe care le vom expune la Salon.”, explică Maria Staicu, coordonator Marketing, Ţiriac Auto Piteşti. 

 Şi aici doritorii îşi pot programa  un drive-test, însă plecarea se va face nu de la Salon ci de la showroom.

“Interesant de ştiut este că fiecare dealer se prezintă la Salonul Auto cu o ofertă interesantă: fie un discount, fie anumite accesorii gratis, fie unele variante tentante de finanţare.”spune Camelia Stănescu,  PR Euromall.

Printre marii absenţi de la salonul Auto se numără şi Dacia, Renault, Peigeot sau Toyota.
 



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite