Mâine: Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş organizează, vineri, la Casa Studentului, Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi.

La Piteşti, vor fi puse la dispoziţia celor interesaţi 242 de locuri de muncă în domenii precum: confecţii, comerţ, industria alimentară şi hotelieră, servicii şi construcţiii civile.

"Prin această actiune de corelare a cererii şi ofertei de fortă de muncă, se va oferi posibilitatea tinerilor absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, de a se întilni în mod direct cu agenţii economici angajatori şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis (concurs, probă de lucru), scopul final fiind angajarea unui număr căt mai mare de absolvenţi, pe locuri de muncă specifice pregatirii lor profesionale.", se arată  în comunicatul emis de AJOFM Argeş.

 Bursa Locurilor de muncă pentru absolvenţi se desfăşoară şi în municipiile Câmpulung şi Curtera de argeş, la nivel de judeţ fiin disponibile 503 locuri de muncă.
 


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite