Magie și lumini de sărbători, la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștefan Bănică jr. a cântat la Euromall
Ștefan Bănică jr. a cântat la Euromall

Centrul comercial din Pitești a fost neîncăpător sâmbătă seara pentru sutele de piteșteni care au vrut să asiste la momentul când luminile de Crăciun sunt aprinse. Evenimentul a devenit o tradiție în mall-ul din oraș, fiind al treilea an când se organizează.

Milioane de luminiţe şi sute de decoraţiuni au transformat centrul comercial într-un tărâm de poveste, spre încântarea celor mici, care nu-şi mai dezlipeau ochii de la scenele magice și de la personajele de basm.

Luminile de sărbătoare au fost aprinse anul acesta de primarul Tudor Pendiuc, iar responsabil cu buna dispoziție a piteștenilor a fost Ștefan Bănică Jr. care a susținut un superconcert.După numărătoarea inversă, întregul mall a fost invadat de o explozie de culoare şi lumină.

Cleopatra Stratan, Holograf și Ștefan Bănică Jr. au fost cei care au adus magia sărbătorilor de iarnă la Euromall în ultimii trei ani. Ștefan Bănică Jr. a susținut sâmbătă un concert, iar timp de peste o oră a cântat atât piese rock’n roll, cât și colinde de Crăciun.


Surprizele continuă la Euromall!
“Duminică, 4 decembrie, Euromall Piteşti oferă celor mici un spectacol special de păpuşi, muzică şi dans în aşteptarea lui Moş Nicolae, la care invitaţi speciali sunt Zână Nuieluşă şi Spiriduşul Acadea. Copiii vor avea parte de cadouri dulci şi se vor putea distra ore-n şir pe scena din incinta centrului comercial. Mai mult, în fiecare seară, după ora 17, argeşenii îşi pot aduce copiii şi nepoţii la întâlnirea cu Moş Crăciun, care le va asculta dorinţele şi le va oferi cadouri şi surprize, micuţii putând participa la ateliere de creaţie”, se precizează în comunicatul de presă emis de Euromall.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite