Macabru: Un bărbar mâncat de viermi a fost găsit în pădurea Trivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pădurea Trivale  devenit locul descoperirilor macabre din ultima perioadă. După ce săptămâna trecută un tânăr s-a spânzurat de un copac în această zonă, ieri a fost găsit trupul în putrefacţie al unui bărbat. Cadavrul a fost descoperit în zona Direcţiei Silvice, în apropiere şi de Palatul Copiilor din Piteşti.

Macabra descoperire a fost făcută de către un bărbat care căuta un loc printre copaci, unde să se „uşureze". Omul fusese în cartierul Găvana să-şi ia pantofii de la reparat şi a pronit spre casă prin pădure. L-au apucat nevoile şi a mers puţin printre copaci să găsească un loc mai izolat. A dat însă pentru un cadavru mâncat de viermi.A crezut că doarme cineva, dar când s-a apropiat l-a izbit mirosul şi a văzut viermii. A sunat imediat la 112.

Trupul neînsufleţit este al lui Vasile Bucuioc, de 48 de ani, din comuna Moşoaia. Avea asupra lui mai multe cutii cu medicamente şi mai multe scrisori medicale, printre care şi un bilet de ieşire din spital, cu data de 5 august. Suferea de o afecţiune a rinichilor şi ar fi murit, se pare, cu aproximativ o săptămâna în urmă.  „Este în stare avansată de putrefacţie. Are a doua generaţie de viermi deja. Cred că are aproximativ o săptămână de când este mort", a spus Bogdan lazăr, medic la Ambulanţă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite