Piteşti: Luat la pumni de nevastă pentru că a scos cuţitul la ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Argeş  a ajuns la spital, vineri după amiază, după ce a încasat-o de la nevastă. Omul intenţiona să-şi bată soţia, în momentul în care aceasta a ripostat şi a inversat rolurile.

Până nu de mult, Vasile Ţiţirigă, de 57 ani, din comuna Cocu, era un om gospodar. A lucrat la Petrom, a suferit un accident de muncă şi a rămas fără trei degete de la mâna stângă. A ieşit la pensie şi n-a mai fost aceeaşi persoană.

Bărbatul s-a apucat de băutură şi a devenit violent. Toţi banii din pensie îi dădea pe alcool, iar pentru vecini devenise o obişnuinţă să audă zilnic scandaluri în bătătura familiei. Cea care devenise victima lui Vasile era Maria Ţiţirigă, de 50 ani, soţia omului. După ce că femeia era singura care avea grijă de gospodărie, ajutată de copii, tot ea era cea care mânca bătaie aproape zilnic, din senin.

Maria a întors armele
Vineri, ca de obicei, Vasile a băut, după cum a povestit unul din copiii lui. Vroia să-şi lovească nevasta. Ba chiar a încercat s-o stropească cu benzină, şi să-i dea foc. N-a reuşit şi a pus mâna pe un cuţit. 

„Mama s-a apărat, a reuşit să-i ia cuţitul şi în timp ce el încerca s-o lovească, s-a tăiat la mâna stângă.”, povestea unul din copiii soţilor Ţiţirigă.

Când au văzut că bărbatul sângerează, familia a chemat salvarea. Rana, care nu este adâncă, a fost pansată, iar agresorul devenit victimă a ajuns la Spitalul Judeţean, pentru îngrijiri medicale.

Omul n-a fost în stare să povestească ce a păţit, pentru că era băut. Nici soţia lui nu a vrut să dea ochii cu presa, speriată de cele întâmplate. Dar după cum a spus băiatul celor doi, imediat cum Vasile va ajunge acasă, îl vor duce la Spitalul Vedea la un tratament pentru dezalcoolizare, lucru pe care intenţionau să-l facă de mult, dar au tot amânat, cu gândul că cel care este capul familiei va renunţa de bună voie la băutură.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite