Loganul MCV scos la licitaţie pe eBay cu 4500 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşinile româneşti nu au tren de rulare. Cel care a scos la licitaţie 46 de Loganuri break spune că acestea au fost aduse în SUA din România şi urmau să fie dotate cu motoare electrice, însă din lipsă de bani, proiectul a fost abandonat.

Dacia nu s-a lansat încă oficial pe piaţa de peste ocean, dar acest lucru nu înseamnă că modelele mărcii româneşti nu se vând déjà în Statele Unite. Pe site-ul eBay sunt scoase la licitaţie 46 de maşini Logan MCV, de la 4.500 de dolari.


Cel care oferă maşinile spre vânzare susţine că acestea au fost importate în Statele Unite din România fără trenul de rulare, urmând ca ulterior să fie montate pee le motoare electrice. Din cauza unor problem financiare proiectul a fost abandonat, iar maşinile nu au mai fost terminate.


“Aceasta este o mare oportunitate pentru persoana potrivită, astfel încât aceasta poate să-şi instaleze ansamblul motor dorit, obţinând astfel o maşină bună la un preţ redus”, se precizează în anunţul publicat pe site-ul de licitaţii.


46 de Loganuri MCV scoase la vânzare
Loganurile break scoase la vânzare au ca dotări CD player, airbag pentru şofer şi pasager şi aer condiţionat.
“Avem 46 de bucăţi puse spre vânzare. Cumpăraţi una, toate sau oricâte. Avem o varietate de culori de unde puteţi alege. Fiecare autovehicul este în perfectă stare. Maşinile sunt complete cu excepţia motorului, a transmisiei, arborelui motor şi a instalaţiilor aferente”, se comunică în anunţul dat de firma din statul American Iowa.


Oficialii Dacia au refuzat să comenteze această situaţie referitoare la vânzarea pe eBay a Loganurilor MCV fabricate în România şi au declarat “Noi le comercializăm. Este problema clientului ce face mai departe cu maşinile pe care le cumpără de la noi.”


Loganul camionetă cu motor electric
La începutul anului trecut dealerul american Des Moines Motors, fost membru al reţelei Chrysler, a lansat modelul Dacia Logan Pick-up cu motor electric, care urma să fie comercializat în SUA sub marca Electric Motor Cars. 


Gene Gabus, reprezentantul firmei americane declara, în februarie 2010, că maşinile care urmau să fie comercializate în statul Iowa şi să fie livrate apoi în alte 28 de state ale SUA erau construite pe acelaşi şasiu ca Loganul Pick-Up, singura diferenţă fiind motorul electric care era montat pe maşinile americane.


Dealerul susţinea că maşinile erau produse la Mioveni şi expediate ulterior în America unde erau dotate cu motorul electric şi cu o baterie care avea o autonomie de peste 400 de kilometri şi putea fi încărcată la o priză normal în doar trei ore.


Maşinile urmau să fie vândute la preţuri cuprinse între 34 şi 36.000 de dolari, la care statul oferea o subvenţie de 7.500 de dolari.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite