Locatarii de pe Crinului, revoltaţi de lucrările ISPA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu două luni, mai mulţi locatari de pe Strada Crinului reclamau lucrările executate la reţeaua de canalizare, în intersecţiile cu străzile Mihail Kogălniceanu şi Traian Vuia, lucrări care i-au trimis, nu de puţine ori , cu maşinile  direct în service. Oamenii spun că deşi autorităţile locale le-au promis că strada se va asfalta pănă în septembrie şi că vor scăpa de coşmar, nu s-a schimbat nimic.

 Locatarii depe Crinului ameninţă că se vor adresa justiţiei.

“Deşi viceprimarul Cornel Ionică spunea că asfaltul se va pune la 2-3 săptămâni dupa terminarea lucrărilor, strada Crinului arată şi acum ca dupa bombardament, deşi lucrările sunt gata de mai bine de o lună. Nimănui nu ii pasă. Primaria minte cu neruşinare. Vom sesiza şi Curtea de Conturi privind această lucrare de doi lei făcută pe banii piteştenilor.”, spune Marian Oişteanu, unul dintre locatarii din zonă, susţinut de alţi şase vecini.

Din primăvară, de când au început lucrările la reţelele de apă şi canalizare de pe Strada Crinului, nervii şoferilor care trec prin zonă sunt puşi la grea încercare. După cinci luni de coşmar, oamenii se aşteptau să poată răsufla uşuraţi. N-a fost aşa.

“După ce s-au înlocuit ţevile, s-a pus deasupra doar nişte nisip, nu şi asfalt, aşa cum era normal. Strada este o adevarată teroare pentru maşini şi şoferi. Oamenii care locuiesc în zonă şi-au stricat deja suspensiile la maşini şi intenţionează să dea în judecată Primaria Piteşti”, spune Alexandru Stănescu,  un alt locatar din zonă.
 
De vină e...Comisia Europeană

 Autorităţile locale precizează că lucrările n-au mai continuat pentru că n-au mai fost bani.

 “Necazul e că  nici până la această oră  constructorul n-a primit banii de la Comisia Europeană pentru efectuarea intervenţiilor  aşa că lucrările  s-au oprt., Cum, necum,  luni cel târziu va începe asfaltarea străzii Crinului.”, spune Pprimarul Piteştiului Tudor Pendiuc.








Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite