Piteşti: Lipsă de vizitatori la târgul imobiliar de la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată casele pe structură de lemn de la târgul imobiliar
Aşa arată casele pe structură de lemn de la târgul imobiliar

Puţini piteşteni au venit la Euromall în această dimineaţă să vadă ofertele de la târgul imobiliar.Firmele de constucţii au venit cu oferte pentru cei care vor să-şi cumpere o locuinţă.

 Astfel, pentru o casă pe structură de lemn, după model american, veţi plăti 425 de euro pe metrul pătrat. Pentru a vă construi o căsuţă de 57 de metri pătraţi, cu două dormitoare, living, baie, bucătărie şi terasă veţi plăti 25.000 euro, la care se mai adaugă 4-5000 de euro fundaţia. Pentru proiect nu veţi plăti nimic şi veţi primi în schimb finisaje de bună calitate şi centrala gratuit.


 Locuinţele rezidenţiale, situate lângă Vila Florica, în oraşul Ştefăneşti, pornesc de la 170.000 de euro şi ajung la 220.000 de euro, parter plus etaj. Aveţi şi o curte între 650 şi 1000 de metri pătraţi şi în afară de finisaje standard, aveţi inclus în preţ şi sistemul de alarmă cu senzori de prezenţă.  În plus, veţi beneficia şi de reduceri începând cu 10% dacă avansul pentru casă depăşeşte 30%.


Apartamentele sunt situate în centrul oraşului, pe Calea Craiovei şi vor fi terminate la sfârşitul anului sau începutul anului viitor. Preţurile pornesc de la 48.000 de euro, garsoniera şi ajung la 118.000 de euro, plus TVA, apartamentul cu trei camere.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite