Lipsa unui loc de muncă, principala problemă la audienţele preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La audienţele de astăzi ale preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş,  Constantin Nicolescu, 35 de persoane s-au prezentat, căutând sprijin în rezolvarea greutăţilor cu care se confruntă.

Dintre problemele aduse la cunoştinţa autorităţilor publice judeţene de către cetăţenii prezenţi la audienţe, în prim plan se află găsirea unui loc de muncă, asistenţa socială, prin acordarea de ajutoare financiare sau materiale, aplicarea legii fondului funciar, probleme legate de infrastructură şi sistematizare la sate, recalcularea pensiilor.


Majoritatea solicitărilor au făcut referire la lipsa unui loc de muncă, mare parte ca urmare a disponibilizărilor prin Ordonanţa 63/2010, argeşenii contestând deciziile de încetare a contractelor de muncă şi căutând sprijin la preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, care a dispus analizarea acestor petiţii, urmând ca, în cel mai scurt timp, în limita posibilităţilor şi competenţelor, autorităţile locale să soluţioneze aceste cazuri.


În fiecare zi de marţi, de la ora 11.30, preşedintele Constantin Nicolescu are program de audienţe cu cetăţenii. Înscrierile se fac la Biroul de Relaţii cu Publicul sau prin serviciul online, pe site-ul www.cjarges.ro. Completarea formularului permite solicitarea unei audienţe la preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, vicepreşedinţi sau secretarul general al judeţului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite