Piteşti: Cristian Libertatu a ieşit pe poarta penitenciarului Colibaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Cristian Libertatu a ieşit pe poarta penitenciarului Colibaşi
Piteşti: Cristian Libertatu a ieşit pe poarta penitenciarului Colibaşi

Decizie şoc a judecătorilor de la Curtea de Apel Piteşti. Cristian Libertatu va fi judecat în stare de libertate, după trei luni şi jumătate de stat în arest.

Fostul şef al Oficiului Regional pentru Protecţia Consumatorului Argeş, Cristian Libertatu, a fost eliberat aseară din Penitenciarul Colibaşi. Decizia a fost luată de către magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti. Aceştia i-au admis recursul formulat la cererea de eliberare sub control judiciar. Au considerat că poate fi cercetat şi în stare de libertate. În schimb, a primit interdicţia să părăsească municipiul Piteşti. Cristian Libertatu a fost arestat în data de 13 aprilie, în acelaşi dosar de corupţie în care este încarcerat şi Cornel Penescu, finanţatorul echipei FC Argeş.
Mama şi soţia l-au aşteptat cu lacrimi de fericire
Cristian Libertatu este acuzat că ar fi primit suma de 4.000 de euro de la Cornel Penescu, în perioada în care a fost şef la ORPC Argeş. Contra banilor, trebuia să fie blând atunci când efectua controale la hipermarketul patronat de Penescu, susţin procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Piteşti. În jurul orei 20.00, Libertatu a ieşit pe poarta închisorii. Era vizibil slăbit, dar vesel că a părăsit celula şi se poate bucura de aerul libertăţii. Şi-a îmbrăţişat soţia, mama, prietenii şi avocatul. Cu toţii îl aşteptau cu ochii înlăcrimaţi. “Îmi doresc să ajung acasă şi să-mi strâng în braţe fetiţa. Îmi este tare dor de ea. Nu am văzut-o de atâtea luni…”, a spus la ieşire Libertatu. Tot ieri, judecătorii au respins recursurile formulate de Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă la cererile de eliberare sub control judiciar.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite