UPDATE Doar 12 bicicliști argeșeni s-au înscris în proiectul “Let’s Bike It”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primii piteşteni care s-au alăturat, astăzi,  campaniei
Primii piteşteni care s-au alăturat, astăzi, campaniei

“Let’s Bike It”, proiectul iniţiat de Geo Atreides şi pebiciclete.ro, a dat, sâmbătă, startul unei ediţii maraton la care au fost provocați și piteștenii și câmpulungenii. La Pitești au răspuns acțiunii de identificare a mormanelor de gunoi, 5 bikeri, iar la Câmpulung, 7. După nouă  ediţii de succes în apropierea Bucureştiului în 2010, la care au participat 300 voluntari şi câte o ediţie în Braşov, Timişoara

Let’s Bike It a dat startul unei ediţii inedite: cartare pe biciclete în 11 judeţe simultan.  A fost vorba de o acţiune de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective.
 
Cele nouă  ediţii din  apropierea Bucureştiului în 2010, la care au participat 300 voluntari şi ediţiile din Braşov, Timişoara şi Bacău au fost un succes, motiv pentru care  organizatorrii Let’s Bike It   s-au gândit să dea, astăzi, startul  unei ediţii maraton, la care au luat parte sute voluntari din 11 judeţe  plus Bucureşti.

La Pitești au răspuns acțiunii de identificare a mormanelor de gunoi, 5 bikeri, iar la Câmpulung, 7. Cei 12 temerari au realizat o hartă digitală a gunoielor din  zonele monitorizate, hartă ce va fi utilizată cea de-a doua acţiune “Let’s Do It, Romania!” de pe 24 septembrie 2011

“Sperăm că  în toamnă  vor răspunde prezent la acțiunea noastră mai mulți  argeșeni. Let`s Do It, Romania! este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singura zi, pentru o Românie curată. În 2010, pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au ieşit la curăţenie şi au arătat că se poate!” , spune Diana Livezeanu, organizatorul "Let’s Bike It"  în Argeș.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite