FOTO 12 maşini i-au lovit casa în doar o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie care locuieşte pe strada Smeurei trăieşte un adevărat coşmar pentru că, în medie, tot la trei zile, câte un şofer se propteşte cu maşina în gardul sau casa ei.

GALERI FOTO DE LA CASA SUPUSĂ UNUI ADEVĂRAT TIR DE ACCIDENTE

În cursul zilei de ieri, casa femeii a fost „atacată" chiar de două ori. Un şofer a intrat cu maşina în gardul ei şi, în vreme ce femeia se afla la compania de asigurări, o altă maşină a derapat şi s-a oprit în zidul bucătăriei femeii. Nimeni nu a fost rănit, însă în faţa casei femeii se află şi un trotuar destul de circulat, şi doar norocul a făcut ca niciun pieton să nu treacă pe acolo în momentul producerii accidentului.

image

12 „atacuri" numai în ultima lună

Dumitra Bunea este fie foarte ghinionistă, fie şoferii sunt extrem de neatenţi în ultima vreme, pentru că  locuinţa femeii a fost lovită de maşini de nu mai puţin de 12 ori numai în ultima lună, adică o dată la trei zile se trezeşte cu câte un autoturism pe proprietatea ei. „Este deja a doisprezecea maşină care intră în gard şi loveşte şi casa în decurs de o lună. Nu mai ştiu ce să mai fac! Până la urmă, nu eu sunt cea care trebuie să întreprindă ceva ca incidente de genul ăsta să nu se mai întîmple, ci poliţia sau autorităţile. Este păcat că nu se face nimic, pentru că este posibil ca la următorul accident să fie cineva pe trotuar, o persoană care poate muri.", spune Dumitra Bunea, proprietara casei.

image

Nu a fost despăgubită

Deşi nu are nicio vină decât accea de a avea casa în zona unei curbe destul de periculoase pe care şoferii tind să o ignore, femeia a cărei casă este lovită periodic nu a fost despăgubită de nicio comanie de asigurări. „De la nici unul din accidentele precedente nu am primit bani de la compania de asigurări. Cu o oră în urmă, mai intrase cineva cu maşina în gard. Am plecat la Asigurări, nu am apucat să mă întorc bine şi uite că s-a întâmplat iar! Am fost la poliţie şi le-am spus să ia măsuri, dar nu se întâmplă nimic", a spus Dumitra Bunea, proprietara imobilului afectat în mod repetat.

Curbă periculoasă ignorată de şoferi

În urmă cu câteva zile un alt accident, produs în aceiaşi zonă, dus la a distrugerea a două maşini şi trei persoane au fost grav rănite. Din fericire,după accidental de ieri, doar maşina a ieşit serios şifonată. Romeo Ghizdavet, un piteştean de 48 de ani conducea un autoturism Logan, pe direcţia Trivale- Centru, coborând pe strada Smeurei. În curba din apropierea fostului sediu al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi nu a mai putut opri maşina, care a intrat pe trotuar, a lovit gardul imobilului, iar apoi s-a oprit direct în peretele casei. „Este mâzgă pe jos şi m-a furat", a for explicaţia şoferului după cele întâmplate.

Un mopedist acroșat de un microbuz a fost târât de un tir aproape o sută de kilometri

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite