La Bursa locurilor de muncă, 200 de argeşeni au fost selectaţi în vederea angajării.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1500 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă  şi-au lăsat CV-urile la angajatorii participanţi la Bursa generală a locurilor de muncă, dar numai o mică parte dintre ei  vor primi un job.

Bursa Generală a locurilor de muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş s-a a adunat, la nivel de judeţ  peste 1500 de persoane aflate  în căutarea unui loc de muncă. La Piteşti şi-au depus CV-urile aproape 700 de persoane,  iar la Câmpulung şi Curtea de Argeş, cumulat,  peste  800  de persoane.

 Peste 30 dintre cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă au fost anjajaţi pe loc  în meserii precum: bucătar, ospătar, vânzător şi muncitor necalificat.
 În total, aproape 200 de persoane au fost selectate în vederea angajării, cele mai multe, la Piteşti, unde a fost şi cel mai mare număr de locuri de muncă disponibile: 222 dintr-un total de  699 de job-uri  prezentate de organizatori.

 “Prezenţa a fost  foarte mare în rândul căutătorilor de locuri de muncă.. Din păcate, ofertă a fost relativ redusă cantitativ şi nu foarte diversificată ca meserii şi profesii. Interesant este mesajul şi trendul bursei: angajări pe loc.”, a declarat Elena Mateescu, director coordonator AJOFM Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite