La 82 de ani, un fost pilot de avioane s-a ales cu dosar penal pentru conducere neregulamentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victima, un motociclist din Oradea, a fost accidentat, miercuri dimineață,  la întrarea în parcarea Baumax. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean din Pitești. 

Motociclistul a fost accidentat, în această dimineașă, pe  DN 65 Piteşti – Slatina, la întrarea în parcarea Baumax, de un vehicul care circula neregulamentar. Șoferul mașinii, Corneliu Popescu (82 de ani), fost pilot de avioane, venea dinspre Pitești și a schimbat brusc direcţia de mers,pentru a intra în parcarea centrului commercial, lovindu-l în plin pe Gheorghe Ardelean ( 39 de ani) care se îndrepta, regulamentar, spre Târgoviște. Bătrânul a recunoscut în fața polițiștilor că, pur și simplu, nu l-a văzut pe motociclist. Victima  s-a ales cu un traumatism carnio-cerebral și a fost dusă, de urgență, cu ambulanța la Spitalul Județean din Pitești.

Niciunul dintre cei doi bărbați implicați în accident nu era sub influența băuturilor alcoolice.

“Conducătorul maşinii a efectuat un viraj stânga spre centrul comercial, fără să se asigure. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală.”, a precizat agent Adriana Bălănescu, ofițer relații cu presa, IJP Argeș.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite