Veste proastă pentru fanii actorului american.Kevin Costner nu participă la filmările care au loc la Dragoslavele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Kevin Costner era așteptat astăzi în judeţul nostru pentru a realiza o miniserie TV produsă de postul History Channel în colaborare cu Castel Film. Filmările au loc în comuna Dragoslavele, însă vedeta de la Hollywood nu participă în scenele care se filmează în Argeș.

UPDATE ora 20.43 Kevin Costner nu va filma în Argeș

Veste proastă pentru argeșenii care sperau să-l vadă pe actorul american Kevin Costner. Acesta nu va participa la filmările care au loc zilele acestea în județul nostru. Vedeta de la Hollywod va fi pe platoul de filmare de la Cetatea Râșnov, din județul Brașov.

La filmările de la Dragoslvaele vor participa însă ceilalți actori din film, comuna transformându-se într-un peisaj wester, cu cowboy, împușcături și domnițe frumoase.

ora 16.08    Scenariul descrie rivalităţile dintre două familii, Hatfield şi McCoy, acţiunea desfăşurându-se în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite. Conflictul dintre cele două familii datează de mai bine de un secol, fiind presărat de crime, intrigi şi poveşti de dragoste.

Rolurile secundare din film vor fi interpretate de actori români, iar sătenii vor juca în rol de figuranţi.

"Am ales zona pentru că am realizat un film în judeţul Argeş, iar Dragoslavele fiind aleasă deoarece relieful în care se vor filmă scenele de bătălie este identic cu cel din America. Serialul al cărui protagonist este Kevin Costner descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield şi McCoy în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite, iar conflictul dintre cele două clanuri a durat mai bine de un secol şi a fost presărat de crime, intrigi şi poveşti de dragoste", a declarat pentru Mediafax Lelie Greif, producătorul general al filmului.

Echipa de filmare, formată din 22 de persoane, se va caza la o pensiune din localitatea Lereşti, filmările realizându-se de astăzi până joi inclusiv.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite